Arama sonuçları: *

1. E

Yorum URL nasıl alınır

Merhaba msı inceleme gönderdim steam kodu için ama benden satın aldığım sitenin (vatan) yorumlayıp ULR istiyo ama yoruma özel ULR çıkmıyo nasıl yapcam
  2. E

Yorum link i gönderme

msı ödül kampanyasına katıldım benim siteye yaptğım yorumun linki istiyor ama yorumun ayrı link i nasıl gönderinir acaba direk satış sayfasının linkinimi göndercem 1733168822 Hop gençler
  3. E

DeepCool CH560 a ARCTIC Liquid Freezer II - 360 sığarmı

ARCTIC Liquid Freezer II - 360 ch 560 sığarmı 360 destekliyo ama radyatör kalın 1730228011 cevap plsss
  4. E

Ch 560 kulanan varmı ARCTIC Liquid Freezer II - 360 sığcakmı

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14057 ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB alcam acaba ch 560 sığarmı gelp 360 destekliyo yazmayın radyatör çok kalın kulanan biri yada bilen biri varmı bu arada indirimde 29 ekim için bakın derim 1730222042 kulanan yada bilen varmı acaba
  5. E

ARCTIC Liquid Freezer II - 360 DeepCool CH560 sığarmı

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14057 ARCTIC Liquid Freezer II - 360 alıcam ama DeepCool CH560 sığarmı kalın bir radyatöru var şuan indirim de 3460 tl fiyatı nasıl sizce
  6. E

ddr5 sorunları nasıl çözulur

Am5 sistem kurdum pc çalışıyo göruntu gelmiyo anakarta kırmızı sarı ışık yanıyo 2x16 ram kulanıyorum bugün tek slot ram kulanınca biosu gördum ve çift takmayı denedim ve yine gelmedi şimdi tek slot yapıyom artık biosta gelmiyo napcam kalsik ddr5 hatası ama çözum bilimyorum
  7. E

Am5 göruntu gelmiyo ram hatası

Selamlar ddr5. Bi sistem topladım herseyi taktım ama görüntü gelmiyor anakarta kırmızı ve sarı ışık yanıyo ne yapcam bir şeyi yanlış taktımı zanetmiyorum. Tek ram le birdefa bios gördum ama şimdi oda olmuyo ben ddr5 klasik sıkıntısı bence ama nası çözcem
  8. E

AM5 Soketteki DDR5 RAM Problemleri

Am5 sistem kurdum pc çalışıyo göruntu gelmiyo anakarta kırmızı sarı ışık 2x16 ram kulanıyorum bugun tek slot ram kulanınca biosu gördum ve çift takmayı denedim ve yine gelmedi şimdi tek slot yapıyom artık biosta gelmiyo napcam 1720185594 Niye kimse cevap vermiyo
  9. E

Sistem topladım göruntu gelmiyo

Kasa topladım her şey biti göruntu gelmiyo anakarta sarı ve kırmızı ışık yanıyo sistem ddr5 amd 1720111163 Yardımcı olurmusunuz
  10. E

Kasadan power reset vb kablosu çıkmadı

Ptopladım herşeyi taktım ama kasadan çıkan powe reset vb sahlayan tek pin lik kablolar çıkmadı ama kasadan baya bişi taktım sıkıntı o mu 1720089749 Yardımcı olurmusunuz
Top Bottom