Arama sonuçları: *

1. ÇEKİÇ HAMZA

Outlook giriş too many request hatası

Pcde ne googlede nede app üzerinde mail hesabıma giremiyorum. internet üzerinde denediğimde too many request hatası alıyorum, App üzerinde denediğimdede hata kodu alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  2. ÇEKİÇ HAMZA

Saramonic yaka mikrofonu hakkında yardım

Çekim yaptıktan sonra videoları pcye attığım zaman ses o kadar az ve boğuk geliyorki anlamadım sebebini. Resimleri alta bıraktım alıcı üzerindeki tuşlardan 2 tane arttırabildiğim kısım var ama arttırdığımda ses yine aynı şekilde boğuk ve az geliyor. Yardımcı olacak biri varsa çok iyi olur gerçekten.
  3. ÇEKİÇ HAMZA

ps4 dualshock pc'ye nasıl bağlayabilirim

pcden fifa oynamak istiyorum agalarla orjinal ps4 kolu var, PCde bluetooth yok kablolu-kablosuz bağlama yöntemleri nelerdir, birde en sağlıklı gecikmesiz hangisi olur.
  4. ÇEKİÇ HAMZA

2. Monitörü kapatınca fps drop yaşıyorum ?

ana monitör msı g273qf 1440p (2k): 2560x1440 çözünürlükte kullanıyorum. 2. monitör olarak samsung g3 27 kullanıyorum o zaten max 1920x1080. Sorun şu valorantıda 2560x1440 oynuyorum. win+p yan monitörü kapattığım zaman oyunda 10 saniyede bir fps 0-8 arası düşüyor. Diğer monitörü açtığım zaman...
  5. ÇEKİÇ HAMZA

Djı d-sinema modunda çekilen videoları izleyemiyorum

Geçen gün bi etkinlikle görüntülerin bazılarını D-sinema bazılarını ise normal modda çekmiştim. D-sinema modunda çektiğim videoları ne pc'de nede telefonda açabiliyorum ne yapmam lazım ?
  6. ÇEKİÇ HAMZA

iphone'dan windowsa en sağlıklı aktarımı nasıl yapabilirim (video)

İşim gereği telefondan ve drone'dan çektiğim videoları pcye görüntü kaybı yaşamadan aktarmam lazım. Önerileriniz nelerdir, nasıl aktarabilirim (ofis bilgisayarı olduğu için icloudumu girmek istemiyorum)
  7. ÇEKİÇ HAMZA

Ryzen 5 5600 - MSI 1660 super oc fps drop sorunu

sistemi yukarda belirttim işlemci r5 3600den r5 5600e değiştirdim formatladım driverleri indirdim. Cs2 200-300 arası valorant 350-600 arası fps alıyorum ama valoda fps 10 saniyede bir 8'lere düşüyor saniyelik fps droplar yiyorum. cs2 desen 300 fps almama rağmen oyun inanılmaz takılıyor ne yapmam...
  8. ÇEKİÇ HAMZA

Msıconfig önyüklemeden işlemciyi 12 yaptım pc döngüye girdi

Msconfig> önyükleme> işlemci çekirdek sayısı 1 deydi 12 yaptım pcı kilidinide işaretleyip yeniden başlat dediğimde bu kısır döngüye girdi pc açılmıyor ne yapmam lazım
  9. ÇEKİÇ HAMZA

Bilgisayar ilk açıldığında 1000mb 5 dakika sonra 100mb'e düşüyor

Dostlar kaç gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum bugün eve geldim pc açar açmaz speedtest yaptığımda 540mb hız gördüm. Oh be düzelmiş dedim 5 dakika sonra sağ alttaki bağlantı işareti gitti 2 saniye sonra geri geldi speedtest yaptığımda 100mb'e düştüğünü gördüm. PC yeniden başlattım ve tekrar...
  10. ÇEKİÇ HAMZA

PC'de internet hız sınırını kaldırma

1gb gözüken fotoğraf aynı ev içerisindeki ikiz kardeşimin pcsi 100mb gözüken benim pc format atana kadar 500-600mb hız alıyordum formattan sonra bu hız 100de sınırlandı. Yazılımları vesaire silip tekrar yükledim. emre zengin'in bu konudaki çözümünüde denedim ''...
  11. ÇEKİÇ HAMZA

600 Megabit internetim olmasına rağmen speedtest 100 gösteriyor.

500-600 arası bazen daha fazla megabit internetim var. Pcyi formatladıktan sonra speedtest yaptığımda 100megabit üzerinde alamıyorum. Aynı internete bağlı diğer pc 600 üzerinde alıyor. Anakart:MSI B450M-A PRO MAX LAN driverini indirdim kurdum ama hala 100 üzerine çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor ?
Geri