Arama sonuçları: *

1. T

Nvidia Denetim Masası İle Çok Oynamak

Her oyuna girmeden önce ayarları kaliteden performansa alıyorum . Bu sisteme zarar verir mi ? Sadece oyuna girdiğimde ayarların etkin olması gibi bir seçenek var mı? Ben değiştirmeden kendisi yüksek performansta oyunu çalıştırsın.
  2. T

Windows 2004 Güç Planı Ayarlama Gitti

Normalde işlemci çok ısınıyor ve drop yiyorum ben de %99 a sınırlayarak bir nevi turbo boost kapatıyordum. Yeni 2004 güncellemesi ile güç planını değiştirmeyi engellemişler. Normalde Kayıt Defterinde Csenabled değerini değiştirip güç planında değişiklik yapabiliyordum ama şimdi Csenabled da...
  3. T

Forza Sürekli Gpu Düşüşü Beraberinde Fps düşüşü

Gtx1650 i7 9750H 8gb ram ile Forza Horizon 4 indirdim ve başta sorun yoktu 3 4 saat geçti ve oynanmaz hale geldi. Gpu kullanımı %15 %20 lere düşüyor ve sabit 60tan 2 3 saniye boyunca 14 15 fpse iniyor haliyle oynanmaz bir hale geliyor. Ne yapmam gerek sebebi ne olabilir?
  4. T

Scanning and Repairing Drive Yazısı

Bugün normalde çıkmazken ilk defa böyle bir yazı gördüm fakat sadece yazı çıkıyor. Tarama yapmadan %100 yazmadan masaüstü açılıyor . Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilir?
  5. T

İ7 9750H Düşük Frekans

İşlemci İ7 9750H ve Turbo Boost ile 4ghz'e kadar çıkabiliyor fakat oyun oynarken kendini 2.59ghz değerinde sabitliyor . Sıcaklık değerleri işlemci ortalama 85 derece fakat ani artışlarla 95°yi geçiyor. Metro exodus oynarken fazlaca drop yiyorum acaba sebebi bu olabilir mi? Sistem : i7 9750H Gtx...
Geri