Arama sonuçları: *

1. OguzKR

Drop yemeye basladim hangi parcalari degistirmem gerekiyor

Ekran karti : amd radeon rx570 Islemci : amd Ryzen 5 5500 Ram : cmk16gx4m1d3000c16 Suanlik bunları kullanıyorum drop yiyorum sorunun cozulmesi için neleri değiştirmek gerekiyor
  2. OguzKR

Amd radeon softwareden ekran kartini güncellemeli miyim

Merhaba geçenlerde yüklemistim ekran kartıninin driver a güncelleme gelmiş sizce yapmalı miyim ekran kartı : rx570
  3. OguzKR

Xbox game bar alakasız içerikler

Selam Windows ve g tuşuna basınca Xbox game Bar açılıyor oradan yakalamalara girdiğimde saçma sapan fotoğraflar çıkıyor ismi de belli değil dosya konumunu Görüntüle dediğimde zaten ben bu videoları yerelden yani ssd'den hdd'ye atmıştım yani c'den D'ye şimdi fotoğraflarını da atacağım Bunlar...
  4. OguzKR

Xbox Game Bar Alakasız İçerikler

Selam Windows ve g tuşuna basınca Xbox game Bar açılıyor oradan yakalamalara girdiğimde saçma sapan fotoğraflar çıkıyor ismi de belli değil dosya konumunu Görüntüle dediğimde zaten ben bu videoları yerelden yani ssd'den hdd'ye atmıştım yani c'den D'ye şimdi fotoğraflarını da atacağım Bunlar...
  5. OguzKR

Bunlar nedir acaba ben anlamadım

Selam oyunda birkaç vuruş attım onları izlemek için window g ye basıp Xbox Game Bar dan yakalamaları gördüm böyle şeyler çıktı bunlar nedir acaba 1716330576 Bunlar
  6. OguzKR

Windows Xbox Game Bar yakalamalarda değişik şeyler var

1716328699 Selam yakalamalarım c klasöründeydi yani ssd'yi de ona Hard diske attım böyle değişik değişik şeyler çıkmaya başladı Lütfen yardımcı acil
  7. OguzKR

Win g yapınca yakalamalarda değişik sey çıkıyor

1716327686 Selam c'deki yakalama kliplerini D'ye attığımda böyle değişik şeyleri gördüm hiç açılmıyordu yardımcı olabilir misiniz hiç olmadı öyle bir şey daha önce
Geri