Arama sonuçları: *

1. Cansu Yıllmaz

Sistemim yetiyo ama oyunlar kasıyo

Arkadaşlar uzun zamandır şikayetçi olduğum bi mesele var bazı oyunlar var bilgisayarımın sistemi fazlasıyla yetiyo ama yine de kasıyo(minimum ayarlarda bile) . Pc yeniyken zerre kasma yoktu bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum. Oynadığım oyunlar: Batman arkham city goty, arkham asylum, arkham...
  2. Cansu Yıllmaz

Oyun sistemi kullanmıyor

Oyun oynuyorum hep kasma oluyordur normalde en minimum gereksinimleri karşılamadığım için bi merak ettim pencreden çıkıp ctrl+shift+esc yaptım sonra oyuna geri döndün biraz oynadıktan sonra pencereyi küçültüp görev yöneticisine baktığım an Oyunun işlemci ram ve ekran kartını çok ta...
  3. Cansu Yıllmaz

Discord yazının solundan uzun çizgi koymak

Merhaba, fotoğraftaki gibi son zamanlarda metin kenarlarında bu tip çizgiler görüyorum. Bu çizgileri nasıl yapabilirim? Konu kilitlensin lütfen. Fotorafta da görüyorsunuz
  4. Cansu Yıllmaz

Bilgisayarımda Benden Başka Kullanıcılar var

Bilgisayara format attım sonra buraya girdim ve bir sürü kullanıcı geldi bunlar ne aydınlatır mısınız? (ilk buluttan sıfırlama yaptım sonra yerele sıfırlama yaptım 2 kere format attım)
  5. Cansu Yıllmaz

Görev çubuğunda pencere takılı kalıyor

Arkadaşlar görev çubuğunda bi pencereye giriyorum fareyi yukarıya doğru götürürken yan pencerenin üzerinden geçiyor fare fare görev çubuğundan çıktıktan sonra üzerinden geçtiği pencere kare içinde kalıyor sanki o penceredeymişim gibi ekran kayıt ve screenshot aldım daha iyi anlamanız için ...
Geri