Arama sonuçları: *

1. Ö

Ptm7950 nin böyle olması normal mi

Arkadaşlar ali exsoressten ptm7950 aldım stress test felan yaptım da bole olmuş normal mi
  2. Ö

Kulaklığımdan bilmediğim bir ses geldi

dyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
  3. Ö

ACİL! 1 yıl kadar önce yenilediğim macun yok olmuş

Arkadaşlar bu şekilde thermal grizzly markasıyla yenilemiştim macun sanki uçup gitmiş acaba macunmu çakma acil yardım edin 1738919131 Böyle şu an
  4. Ö

Laptop bosta cpu 70 derece

ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2 var sadece epic gameste oyın indiriyorum ona rağmen 70 altına inmiyor fanlarda deli gibi dönüyor termal bakımı yapılalaı çok olmuyor thermal grizzly ile yapmıştım aynı şekilde daha 2 hün önce ssd di takmam için içini açtım tertemizdi neden olabilir?
  5. Ö

Laptopum ısınsa bila doğru düzgün fan açnıyor

ideapad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2 laptop sahibiyim işlemcim oyunlarda 99 derecelere gelse bile adam akıllı fan açmıyor sürekli sessiz çalışıyor modları değiştiriyotım sadece anlık bir fan dönüyor sonra duruyor bunu nası düzelte bilirim fan kontrol uygulaması felan varmı?
  6. Ö

Win10 arama çubuğu anında kapanıyor ve çalışmıyor

win10 hiçbirşey yokken ortada birden bastığım zaman anınada kapanmaya basladı çoğu yöntemi denedim videoyu izledim ama bir türlü çözemedim
  7. Ö

Fortnitede fps 110+ dan bi anda 70 60 lara kadar dustu

Merhaba öncelikle sistemim Gtx1650 4gb 75w amd r5 5600H 16gb ddr4 3200mhz ram 512gb ssd 1tb hdd (oyun hdd ye kurulu) dün akşam aynı ayarlarda 110+ fps alıyordum bi anda 70 60 lara dustu win10 güncel ekran kartı sürücüleri güncel vsycn açık deil monitörüm 144hz zaten nası düzeltirim
Geri