Arama sonuçları: *

1. Ashb0rn

Win 11 format sonrası hdd görmeme ve veriyi görmüyor

Arkadaşlar win 11 format attım sonrasında hdd gözükmedi şimdide yanlış bişey yaptım galiba içini boş gösteriyor resimler filan vardı yardım ederseniz sevinirim
  2. Ashb0rn

Anakart CPU ışığı yanıyor teknik servise gönderilmeli mi?

Merhaba arkadaşlar öbür forumlarından da göreceğiniz üzere önceki gün baya uğraştım yardım eden kişiler de oldu ama galiba bios eski olduğu için yeni işlemciyle çalışmadı kafamda şöyle bı soru oluştu şimdi bunu iade etsem başka anakart alsam yine aynısı mı olur yada teknik servise mi göndersem...
  3. Ashb0rn

Anakart CPU Işığı Yanıyor Ekranda Görüntü Yok

Parçalar yeni geldi kendim kurdum ama bı sorun yok gibiydi her şeyi yaptım ama görüntü gelmiyor ve işlemci ışığı yanıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin RX 5500 XT Ryzen 5600 A520m A pro Team force DDR 4 3200 MHz 2x8 ram M2 SSD Kioxia Exceria G2 HDD Toshiba galiba Windows var içinde bu bı...
  4. Ashb0rn

Anakart CPU ışığı yanıyor

Parçalar yeni geldi kendim kurdum ama bı sorun yok gibiydi her şeyi yaptım ama görüntü gelmiyor ve işlemci ışığı yanıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  5. Ashb0rn

Fullscreen donma sorunu

Merhaba arkadaşlar sorunum YouTube giriyorum videoyu başlatıyorum fullscreen alınca donuyor bi kaç saniyeden sonra ses de gidiyor monitörün arkasında ki düğmeye basıyorum monitörde bı sıkıntı yok ama PC de bişey yapamıyorum ekran kalıyor öyle baya bi aç kapa yaptım ama sorunum hayla aynı lütfen...
  6. Ashb0rn

Oyunlar hiç akıcı değil

Merhaba arkadaşlar fazla oyun oynayan birisi değilim sistemim darboğaz yapıyor ama ayarları arttırınca darboğaz geçiyor ama yine de oyun nedense hiç akıcı olmuyor. HDD'den kaynaklı mı desem RAM'den mi desem bilemedim. YouTube'da izlediğim videolarda HDD bir sıkıntı yaratmıyordu akıcı bir şekilde...
Geri