Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarıma format attım 2. gün oyuna girerken donuyor

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarıma 1 gün önce temiz format attım. Tüm driverları güncel bir şekilde kurdum, herhangi bir eksik görünmüyor. Daha sonra FIFA'yı yükledim, ilk gün hiçbir sorun yaşamadan oynadım. Bugün oyuna tekrar girdiğimde, oyunun açılışında bir problem yok. Ancak oyuna...
  2. A

dh55tc anakart yükseltme tavsiye

dh55tc anakarta sahip eski bi sistemim var. 2. bi sistem olsun diye işlemci ve ekran kartı değiştirmek isterim. CS bile oynayabilsem yeter suan 30 fps aldıgım icin yükseltmek istiyorum suan i5 650 işlemci takılı ekran kartı olarakda geforce 210 takılı bunları bu anakarta max ne yapabilirim 2.el...
  3. A

Gta 5 anlık kara donmaları neden oluyor

Sistemim nvidia geforce rtx 3060ti ryzen 5600 olmadına ragmen oyunu oynayamıyorum dalgalanmalar oluyor birden islemci ve gpu kullanım degerleri düşüp geri çıkıyor fps sabitledim yine aynı neden yapıyor bunu
  4. A

Memtest ram hata veriyor

Merhaba arkadaşlar sistemi 2 3 gün oldu alalı sorunlarım hala bitmiyor pckolik.com a ulaşamıyorum.normalde xmp açıkken mavi ekran veriyodu sonra frenkans ayarlarini autodan 35.33 cekince mavi ekran hatası kalktı sonra battlefield1 de oyun hata verdi sonra memtestw soktum rami fotoda görundüğü...
  5. A

Yeni pc ekran kartı driver yükleyince mavi ekran

Merhaba arkadaşlar pckolik den aldığım yeni sisteme windows kurup driver yükledim sonra bu mavi ekran hatasını verdi.müsteri hizmetlerine daha ulaşamadım.2 3 kere windowsu yeniden kurdum ama yine 1 2 dakika donra yine mavi ekran veriyor driverı kurunca.biosda xmp kapayınca hata vermedi ama ram...
  6. A

xmp açınca mavi ekran sorunu

merhaba arkadaşlar önceki konumda yeni aldığım pcye ekran kartı drivenı kurduğumda mavi ekran veriyordu ben ekran kartında sorun var zannetim sonra xmpyi kapatınca sorun düzeldi gibi şuan daha vermedi ama galiba ramlerin mhzleri cok düşük ne yapmalıyım neyde arıza var pc daha yeni alındı kasa
  7. A

Ekran boyle oldu neden

Arkadaşlar oyun oynarken birden dondu ve pc kapandı sonra fotoğraftaki gibi oldu ekran Neden oldu nereden kaynaklı olabilir arza çözümü varmidir acaba pc başlatma yerinde ölecek duruyor tekrarlıyor daha masaüstüne gelemedim
  8. A

Pcme format atamiyorum

Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyorum usbden kurullum yapılıyor ilk bölüm bitiyor sonra yeniden başlatıyor ama devam etmiyor baştan kurulum ekranı geliyor neden Bu diske kurammassin diyor ileri tikliyom kuruyom bir bölüm bitiyor sonra yeniden başlatıyor kurulum yerinin başına acill destek
  9. A

bu ana karta işlemci ve ekran kartına ram alsam performansı etkılermi

arkadaslar bu işlemciye ve ana karta 4gb ram alcam suan 2 gb ram var alsam cs acarmı(lowda 45 60 gorse yeter) acarsada hangi rami almalıyım tavsiye edermisiniz
Geri