Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

Pc Açılmıyor Fanlar Dönüyor

Pc böyle açılırken kalıyor,açılmıyor, fanlar vs dönüyor ama hiç görüntü vermiyor, her şey sorunsuz takılı ama, bir tetikleme almıyor gibi bir şey var, pc ilk fanlar hızlı dönüyor sonra yavaşlıyor, öyle kalıyor fanlar normal dönmeye devam ediyor, sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit edemedim ...
  2. Reapt0r

Windows Başlatılıyor'dan Sonra Siyah Ekran Alıyorum

Merhabalar tüm forum üyelerine. Sorunumu öncelikle belirteyim ,olay şöyle gelişti, akşam csgo oynuyordum , sonra Chrome a girdim bir şeylere bakıyordum pc birden dondu ne yapsam düzelmedi, bekledim düzelir diye yine düzelmedi. Bende pc yi power dan kapattım. Sonra açmaya çalışınca açılıyor...
  3. Reapt0r

PC Açılmıyor ? Sorun Nerede

pc açıldı, kendiliğinden, konu kapanabilir.
  4. Reapt0r

PC Resimdeki Gibi Oluyor Bakarmısınız Sorun Nedir

Pc ekranı resimdeki gibi düz çizgiler oluyor kapanmıyor da bende psu dan kapatmak zorunda kalıyorum, masaüstü sesleri vs geliyor ama ekran böyle aşağı doğru düz çizgiler oluşuyor resimden çapraz gözükmüş fotodan dolayı,normalde düz çizgiler oluyor, 2 haftadır falan olmaya başladı bu , csgo...
  5. Reapt0r

Pc durduk yere yavaşladı yardım edin çıldırmak üzereyim!!

şimdi olayı anlatıyorum: Bayramdan 3 hafta önce PC kullanmıştım işe gitmem gerektiği için PC kapattım ve PSU dan da kapatmıştım.3 hafta boyunca hiç oynanmadı, bayramda eve döndüm PC çok yavaştı sağ click yapınca bile donuyordu csgo ya vs girdiğimde adam beni vurunca donuyordu mavi ekran...
  6. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

şimdi olayı anlatıyorum: Bayramdan 3 hafta önce pc kullanmıştım işe gitmem gerektiği için pc kapattım ve psu dan da kapatmıştım.3 hafta boyunca hiç oynanmadı, bayramda eve döndüm pc çok yavaştı sağ click yapınca bile donuyordu csgo ya vs girdiğimde adam beni vurunca donuyordu mavi ekran...
Top Bottom