Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayar ya windows da kalıyo yada hiç ekran gelmiyo

Arkadaşlar eski bir pc kullanıyorum sorunum şu bilgisayarı açında ya ekran hiç gelmiyo yada ekran gelince windows yüklenme çubuğu donuyo arayüź hiç bir şekilde grlmiyor
  2. A

Format attıktan sonra internet bağlanamıyor

Bilinmeyen Aygıt Ethernet Denetleyicisi PCI Basit lletişim Denetleyicisi Bu hataları alıyorum aygıt yöneticisinde yanında ünlem var ve internete bağlanamıyorum
  3. A

Ağ bağdaştırıcısı driver yükleme

Arkadaşlar format attım ve İnternete bağlanmak için ağ bağdaştırıcısı driveri yok diyor ve anakartım bu P7H55-M LX anakartım bu
  4. A

Ethernet denetleyicisinde ünlem işareti

indirmem gereken bir driver varmı
  5. A

Bilgisayar iphone yi görmüyor

arkadaşlar usb yi pc ye bağlayıp telefona takıyorum telefonda tık yok ne şarj da olmuyor telefonun şifresini unutmuştum sıfırliçağım için
  6. A

Pc micro usb kabloyu mouse olarak görüyor

Arkadaşlar ekranı kırık tableti pc bağlamak istiyorum ama pc kabloyu mouse olarak görüyo ve benim mouse imleci kayboluyor nasıl çözerim
  7. A

Pc nin mönitörü değişik gösteriyor

Arkadaşlar sizce monitörün kablosundanmı çözemedim
  8. A

Pc de ethernet sürücüsü yok

Arkadaşlar pc yi uzun zaman sonra açtım ama internet yoktu sonra bir video gördüm ethernet sürücüsünü silip tekrar yüklüyordu ama bende bu olmadı ve hala ethernet yok ne yapmaliyım
  9. A

Bu fiyata bu pc satılırmı

Özellikleri i7 860 Gt 730 2gb 8gb Ram Demir soğutma Logitech g300s mouse Asusvp228 he monitör Bu sistemi 3500 TL ye satiyimmi
Geri