Arama sonuçları: *

1. Lynxen

Aorus Waterforce XII 360 sıvı soğutma lcd ekranı çalışmıyor

Onceden çalışıyodu sonra zaman zaman geç açılmaya başladı yanı pc açıyodum 30-45dk sonra kendı açılıyodu, son 3-4 gündü ldc ekran açılmıyo neden olabır kablolarını çıkarıp tekrar taktım ama değişmedi GCC yüklü.
  2. Lynxen

Ekran kartı Fanı dönmüyor sarı ışık yanıyor

PC temizledim ekran kartını çıkardım sonra yerine taktım PC açtım 1-2 tur Cs2 oynadım ve sonra kapattım, 1-2 saat sonra tekrar açmak istedim ama açılmadı bütün fanlar dönüyor ekran kartının fanları dönmüyor ve karın RGB sı sarı yanıp sönüyor ne yapmalıyım.Ekran kartı 5070ti
  3. Lynxen

Ekran gidiyor Fanlar %100 çalışıyor

Sorun şöyle, Oyun açıkken veya pc boştayken bi yere gidiyorum geldiğimde ekran kapalı fanlar %100 çalışmış şekılde oluyor ve mouse yı kıpırdatmama rağmen ekran gelmiyor mecburen kasadan kapatmak zorunda kalıyorum bu sorun nedir belkide uyku modunada geçmiyordur? Not: sitem yeni yaklaşık 4 ay...
  4. Lynxen

Yeni sistemde oyun donma sorunu

Sistemi yeni topladım yaklaşık 2 ay olucak, oyun oynarken bi anda takılıyor ve masüstüne bile giremiyorum o derece, pc yeniden başlatmam gerekiyor. Gta5 te oluyor ve Call of duty modern warfare 2019 da oluyor bu sorun. diğer oyunlardada ara ara ufak droplar oluyor bu sorunu nasıl çözerim...
  5. Lynxen

Coler master td500 v2 güç düğmesi çalışmıyor

Yeni kasa topladım her şey doğru ama kasadan güç tuşuna basınca sistem başlamıyor. Anakart üzerinden power tuşuna bastıgımda kasanın RGB ledleri yanıyor. Güç düğmesi neden çalışmaz?
  6. Lynxen

Çözüldü✓ Win 11 hersap kitlendi nasıl açılır

Laptoba 4 kere yanlış şfire girdim ve "başvuru kitlendi "diye ekranda yazı belirdi bunu nasıl düzeltebilim Not: 15dk bekleyince düzeldi.
  7. Lynxen

Bilgisayar açılmıyor

Oyun oynarken PC eror verdi kapatamadım bende mecbur kasadan kapattım. Bir şüre sonra tekrar açmaya çalışcığımda kasada RGB ışıklar yanıyor fakat bilgisyar kendini başlatmıyor. Işıklar yanıyor fanlar dönüyor anakartta sürekli takılıyomuş gibi tık tık sesler geliyor ve bilgisayar kendini yeniden...
Geri