Arama sonuçları: *

1. I

SİSTEMİM KASIYOR SEBEBİ NEDİR?

7700XT R5 7600 İşlemcim 32GB Kingston beast ram 5600 mhz A620MH Gigabyte anakart var herkes muhteşem sistem vs diyor ama benim oyun sürekli mikro takılmalar yaşıyor fps düzgün vermiyor biryerde sorun var her testi yaptım anlayamadım mesela örnek the last of us giriyom 90 100 80 fps ler ultra...
  2. I

AYGIT YÖNETİCİSİ SORU İŞARETİ VAR BU NE DEMEK?

Aygıt yöneticisinde soru işareti var sebebi nedir?
  3. I

FPS %99 70 60 LARA DÜŞÜYOR SEBEBİ NE

arkadaşlar %99 fps 160 fps alıyorum gözüküyor ama çoğunlukla 70 60 lara düşüyor ve fpsimi kötü etkiliyor
  4. I

7700XT 7600 SİSTEMİMDE SORUN VAR NE YAPMALIYIM?

arkadaşlar kısa özet geçiyim 7770xt 7600 sistemim var 32 gb ram ddr5 ve bu sistemde youtube vs açınca mor kareler ve ekran gidip geliyor anlık oyunlarda falan hiçbir sıkıntı yaşamadım son zamanlar fpsim düşük gibi bana öyle geliyor 2k oynuyorum lolde bile 200 180 lere düşüyor cs de 170 180 lere...
  5. I

7700XT EKRANDA MOR KARELER ÇIKIYOR

Youtubede vb böyle şeyler çıkıyor sistemi alalı 3 4 ay oldu ve aldığımdan beri böyle ve ara sıra ekran gidip geliyor tarzı şeyler oluyor ama nadir oda google vs açınca oluyor sanırım bir ayar mı yapmam lazım niye böyle
  6. I

FPS 180 OLUNCA KASMA HİSSİYATI

240 HZ monitör ve 240 290 arası fps alıyorum cs de ama 180 fps ye düşünce kasma hissiyatıı başlıyor
  7. I

CS 2 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

sistemim 7700xt 7600 var ve oyunun ilk 2 3 roundu iyi sonra fps çok düşüyor 2k oynuyorum her şey yüksekte değil
  8. I

Sürüclerim güncel mi?

güncel mi anlayamadım bide amd graphics 2800 mhz diyor ramler 5600 çalışıyor heralde
  9. I

BİLGİSAYAR TAKILIYOR NİYE?

arkadaşlar bilgisayar ara sıra takılıyor ekran kartı 7700xt işlemci 7600 ve takılması normal mi bazı oyunlarda bile hak ettiğim fps yi almadığımı düşünüyorum
  10. I

Valorant uefi hatası veriyor

arkadaşlar valorant uefi sıkıntısı veriyor önceden secure bootu açınca mı kapatınca mı ne monitör komple gidiyordu ne yapmalıyım cmos u düzelttim
  11. I

Niye düşük fps alıyorum

arkadaşlar ben itopyadan pc almıştım 7700xt 7600 ama performansları bana düşük gibime geliyor lolde 200 sabitliyorum ama bi ekran paylaşıyorum discordda 170 lere 150 lere kadar düşüyor orta ayarlarda gta 5te yüksek rt de 90 100 fps alıyorum bu iyi mi? expo vs açıkmı bilmiyorum bıos güncel değil...
  12. I

Yeni sistemim her oyunda kasıyor

ekran kartı 7700xt işlemci 7600 lolr giriyorum 150 FPS falan ama kasıyor aynı 20 FPS gibi world War Z girdim oda kasıyor aynısı gibi ama lolde dikey senkronizasyon açınca düzeliyor anlayamadım sebebini
  13. I

Csm support açtım kapattım monitör siyah ekran

arkadaşlar cam açtım kapattım secure bootu custom yaptım ve ekran gitti sebebi nedir
  14. I

IT Radeon sistem nasıl kurulur

ben sistemi aldım bilgisayarcı ya götürdüm onlar kurmuş Windows 10 u yeni aldım şimdi neleri yüklemem neler yapmam lazım
  15. I

Amd ekran kartı yazılımsal

amd ekran kartlarının yazılımsal sıkıntıları varmı ve bazı oyunlarda performans kaybı veriyormu 7700xt alıcam
  16. I

Oyundayken direkt donuyor?

lol oynarken direkt donuyor ama 3 5 saniye falan donuyor geri geliyor ve ekran kartı yenileme gibi bi ses geliyor ctrl shift windows tuşu+b yaparken (ekran kartı yenileme) ki sesin aynısı ve 2 gündür var nvidia güncellemesi geldiğinden beri ve güncelledim hala aynı
Geri