Arama sonuçları: *

1. vladvlad

Mavi Ekran Windows 11 system service exception

bilgisayarim 1 dakika 20 saniyede aciliyor, bir tane ayar vardi biostan ramleri egitiyormus sanirim onu acinca surekli mavi ekran yiyordum, format attim bir sekilde hallettim ama simdide arada sirada mavi ekran yiyorum. bu mavi ekrani yedigimde arkada fivem oynuyordum bir yandan dizi izliyordum...
  2. vladvlad

Mavi Ekran KMODE EXCEPTION NOT HANDLED hatasi

https://drive.google.com/file/d/16LqPhbgHp0y50xsa_dYow5ETxzlUz0k2/view?usp=sharing harici bir 1tb hard diskimsi bir sey kullaniyorum. hatanin ismi buydu sanirim, saniyelik gosterdi direkt yeniden baslatti tam okuyamadim. @Emre Zengin Hocam yardimci olabilir misiniz?
  3. vladvlad

Mavi Ekran Memory context enabled yaptıktan sonra mavi ekran

1dk 20 saniyede açılıyordu bu ayarı enabled yaptım. Şimdi biosa girince bile çöküyor. Sistem daha yeni. Mavi ekran yiyorum.
  4. vladvlad

Phone link this feature has been disabled by your administrator hatasi aliyorum

format atmadan bir cozume ulasabilir miyiz?
  5. vladvlad

Gtx 1650 sistemde performans dusuklugu ve yavaslik.

Son 1 haftada bilgisayarim cok yavaslamaya basladi. Operayi acmaya calisiyorum 1-2 dakika acilmiyor. bir uygulamaya tikliyorum gelmiyor vs.vs. windows 11 kullaniyorum. sistem imzada var son zamanlarda mavi ekran yemeye basladim. bilgisayar aciliyor imlec var ama arka plan full siyah gibi gibi...
  6. vladvlad

Battlefield 1 de oyun cokup duruyor.

battlefield 1 oynuyorum en dusuk ayarlarda, arkada birde muzik acik baska bir sey yok. sistem imzadaki gibi.
  7. vladvlad

Bu guc plani seceneklerinden hangisini kullanmaliyim?

Sistemim imzadaki gibidir.
  8. vladvlad

Çözüldü✓ Oyuna girince parlaklik kendiliginden artiyor.

monitor msi mag 256f nvidia surucusu 566.3 (en son) oyunlara girince parlaklik kendiliginden artiyor, sanki gece gorusu ozelligi acilmis gibi ama kapali. alt tab atip veya oyundan cikip kontrol ettigimde sorun duzeliyor... acaba sorun nvidia guncellemesinde olabilir mi? ne yapmaliyim...
  9. vladvlad

Bilgisayarim cok yavas ne yapmaliyim?

Sistem: i3-9100f (stok fan ile) gtx 1650 (msi olmasi lazim, bilmiyorum markasini.) msi h310m pro-vdh plus turbox 240gb sata ssd (sandisk 480gb sata ssd ile degistirildi, 0 alindi.) 2x8 ddr4 ram (2side 3000mhz ama islemci kapasitesi 2400mhz) turbox kasa&turbox 400w psu (kasa mesh degil, fanlari...
  10. vladvlad

Mavi Ekran Mavi Ekran; "System Thread Exception Not Handled"

bir anda mavi ekran yiyip bu hatayi aldim. sebebi nedir, yardimci olabilir misiniz? Sistem Bilesenleri msi h310m pro-vdh plus (lga1151) i3-9100f gtx 1650 400w psu sata ssd
  11. vladvlad

H310M PRO-VDH PLUS için usb bluetooth önerisi

H310M PRO-VDH PLUS fiyat performans usb bluetooth önerir misiniz? 1725122172 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01E4X79JI/ref=ewc_pr_img_1?smid=A34HSLWGZ216WG&psc=1 bu iyi mi?
  12. vladvlad

Kulaklıktan cızırtı geliyor VE GİTMİYOR kafayı yiyeceğim...

Razer Kraken kulaklığımın kırılması sonucu yedek kulaklığım olan gamepower fujin pro ya geçiş yaptım. kulaklık gayet güzel lakin klavyenin ışıklarını açınca cızırtı başlıyor ve aşırı rahatsız oluyorum. Lütfen yardım edin, LÜTFEN... Klavyem...
Geri