Arama sonuçları: *

1. B

Anakartta VGA ışığı yanıyor ama ekran kartında bir sorun yok

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı bu gece oyun indirmesi için açık bırakmıştım. CMD'ye bir kod yazarak bilgisayarın saat 5'te kapanması için ayarlamıştım. Saat 6 gibi uyandım ve bilgisayar hâlen daha açıktı. CPU ışığının yanmasından şüphelenip kasaya baktım ama hiçbir ışık yanmıyordu. Sonra...
  2. B

CPU soketi bozulur mu?

merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 2600x kullanıyorum. Geçen ay işlemcinin termelini değiştirmeyi kalkıştım. fanı sökerken işlemci de fanla birlikte geldi işlemciyi köşelerinden tutup döndürerek çıkarmayı denedim ama termal 5 yıllık olduğu için işe yaramadı en son bıçakla girdim işlemci fırladı masanın...
  3. B

Anakart VGA ışığı yanıyor

Merhaba. Bugün bilgsayarıma crackli olarak marvels Spider-Man indirmiştim. Oyunu kurdum ve biraz oynadım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve görüntü gelmedi bir baktım VGA ışığı yanıyor. Monitörde hiçbir görüntü yok ve klavyenin ışıkları yanmıyor. Birkaç konu ve videoya baktım. RAM'leri...
  4. B

CPU ışığı neden yanar?

Merhaba birkaç gün önce yine benzer bir konu açmıştım. Termal macun değişiminden sonra bilgisayarım CPU ışığı yakmıştı. Normal bir şekilde oyun oynuyordum sonra gözüm sıcaklık değerlerine çarptı işlemci 90 derecelerde geziyordu. Sonra bilgisayarı kapatıp bir yarım saat sonra geri açmıştım bir el...
  5. B

Termal macun değişimi sonrası CPU ışığı yanıyor

Merhaba. Bugün sabah işlemcimin termalini değiştirmiştim. Termal 5 yıllık olduğundan hiçbir şekilde çıkmıyordu. Sağ sol döndürmeyi denedim çıkmadı. En son vazgeçip fanı tekrar vidalarken ustteki vidalar attı. O sırada işlemcide yerinden çıkmış. Fanı söktüm işlemciye baktım pimlerin hiçbirinde...
Geri