Arama sonuçları: *

1. dithyramb

İstanbulda işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum

Merhabalar, servis ücreti ödeyip bir de vakit kaybedip kasamı olduğu gibi geri alıp gelmediğim, işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum. Öneriniz var mı?
  2. dithyramb

PC Aniden Güç Kesiyor

Merhabalar, Bilgisayar çok az yüke bindiği an güç kesiyor. Arkadaşımın evine götürdüm kasayı evde elektrikle ilgili sorun olduğunu da söyledi ancak kendi kasasında böyle bir sorun yaşamıyor. Bilgisayar birden güç kesiyor ve sadece ramin rgbleri yanık kalıyor herhangi bir ısınma vs. olmuyor pc...
  3. dithyramb

Sistem Render Sırasında Güç Kesiyor Sadece Ram RGB'leri Yanıyor

Merhabalar, Daha 1 saat önce sorunsuz kullandığım sistemim mola verip geldikten sonra kendi kendine güç kesmeye başiladı. Render başlatıyorum render başlatınca pc kapanıyor güç keserek sadece ram ışıkları yanıyor. Sebebi ne olabilir acaba
  4. dithyramb

Mavi Ekran Anakart vida yuvası ve vidası eksik

Merhaba,iyi akşamlar herkese ilk defa 2.el kasa toplamaya başladım. Anakart ve kasa aldım ancak anakartı yükselten daha sonra sabitleyen vidalarda eksikler var 2 adet yükseltme-vida yuvası ve komple anakart üstü vidalar eksik. Google'dan baktım ama seçenek biraz fazla çıktı. Kısaca anakart...
Geri