Arama sonuçları: *

1. chivA

Valorant Sebepli Donma Sorunu

Dostlar bu sorunla 2 3 aydır uğraşıyorum, pc servise gitti ekran kartı ram bide ssd değişti geldi. Ardından ben 1 ay boyunca sorunsuz fortnite oynadım o 1 ay sonrasında valorant indirdiğimde ise 2 3 ay önce yaşadığım donma sorununu tekrar yaşadım, valorantı herşeyiyle hemen silince düzelmişti...
  2. chivA

YARDIM RX7700XT WATTMAN HATASI

Merhaba dostlar 2 haftadan ekranım donup donup geri geliyor, bu sırada ne yaptığımın önemi olmaksızın gidip geliyor, sesde başa sarıyor habire o da gidip geliyor. Sistem daha 4 aylık bunun 2 ayında hep yattı, işlemcim ryzen 5 7600 ve anakartım ise a620m s2h. Hatanın kesin olarak wattman hatası...
  3. chivA

Yardım pc webde bile donuyor

Ryzen 5 7600 ve RX 7700xt ikilisine sahibim. Pcyi 3-4 ar önce aldım. Masaüstünde bile kasıyor direkt dönüyor Windows'un bir şey takma çıkarma sesi geliyor, pcyi 2 hafta önce resetlemiştim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  4. chivA

PC Webde dolaşırken bile aniden kasıyor

Merhaba dostlar, okul açıldığı için pcyi hafta içi açamamıştım. Şimdi açtığımda ise aşırı bir drop sorunu ile karşı karşıyayım. Önce bir şey takma çıkarma sesi geliyor mouse klavye gidiyor pc donuyor. Sistemim rx7700xt ve ryzen 5 7600. Driverlerim güncel ve cpu, gpu, bellek kullanımlarım normal...
Geri