Sıvı sogutma ekran kartı güç kablosu kasa fanlari hic birinin argbsi yanmıyor sadece ram yanıyor Format attım bütün yazılımsal yapabileceğim şeyleri denedim anakartin 5v cikislarina adaptör ile baktım voltajda veriyor ne gibi bir yol izlemem lazım
valorant oynarken alt tab yapıyorum googleye geçiyorum ve mouse takılı kalıyor çok az haraket ediyor ve mors alfabesi sesi var bu sesten sorunun ne olduğunu çözebiliyorduk fakat hatırlamıyorum şuanda yardımcı olabilcek var mı
muzik açıyorum bırakıyorum mavi ekran oyun indirmeye bırakıyorum mavi ekran oyun oynarken falan bi problem olmuyor 2 monitörüm var kapanmasın diye birinde sürekli oyun açık bırakmaya başladım ve can sıkıcı bir durum ekran kartı driverım falan her şeyim güncel yardımcı olabilecek var mı win 11...
Bana normal geliyordu fakat extra olarak 2 nci sistem topladım 6700 xt 5600 lü o sistem sata ssd ile 5 6 saniyede acilirken kendi sistemin 30 40 saniyede açılıyor msı anakart kullanıyorum birisi o yüzden olabileceğini söylemişti ssd ile mi kaynaklı yoksa anakarttan mıdır
laptopumda bluetooth var pek iyi çalışmıyor uzakta bağlantı kopması oluyor masa üstü pcmde kullandığım bluetooth donglemı takıyorum ama onu okumuyor kendi bluetoothuyla devam ediyor dongleyi nasıl var sayılan yapailirim
2 monitörden kastım televizyon arkadaslar hdmi kablosu ile birlikte bağlıyorum bilgisayar okuyor ayar falan yapabiliyorum ama hiç bi şekilde görüntünün gelmesini saglayamadim
Hdmi kablosu bozuldu bi kere gittim yenisini aldım ondan sonra görüntü gelmemeye başladı monitörde test ettim kablo...