Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bilgisayar açıldıktan sonra masaüstünde siyah ekranda kalma

Dostlar merhaba bilgisayari açıyorum ama ekran siyah da kalıyor neden acaba bu arada en başta görüntü var yani şifremi giriyorum oturum açtınız diyo normal sonra böyle siyah ekrana atıyor
  2. Eymenzz

Bilgisayarım durduk yere goruntu kesiyor ve geri gelmiyor

dostlar merhaba bilgisayarım dunden beri bir anda goruntu kesiyor ve fan hızları kendini fulluyor klavye ısıkları mouse falan calısıyor ama dedigim gibi goruntu olmuyor tek care kapat ac yapıyorum dugmeden sorun ne olabilir sizce sıcaklıklıklarım bilgisayarın kendini kapatacagı kadar yuksek...
  3. Eymenzz

Bilgisayarın usb portlarını kullanarak pil sarj etmek zararlımı

merhaba elimdeki sarj edilebilir pilleri ve bir adet kucuk masa fanı bilgisayardaki arka usb portlara baglayarak calıstırıyorum bunun bir zararı varmı
  4. Eymenzz

Ps5 kolu pcde calisirmi

Merhaba dostlar ps5 orijinal kolu pcde calisirmi acaba
  5. Eymenzz

SSD İçindeki Windows Sorunu

merhaba dostlar arkadasımdan ssd alıyorum ama içinde windwos yukluymus ben onu d diski olarak sisteme taksam benim kendi windwos sapıtırmı
  6. Eymenzz

Bu fanları takabilirmiyim

merhaba anakartımda argb yok bu fanları alsam takabilirmiyim fanın yanından gelen kontrolcuyu sata ile baglayıp sonra fanları o kontrolcuye baglıyacagım degilmi...
  7. Eymenzz

Nvidia app gibi sıcaklık ve fps gosteren program onerisi

merhaba bilgisayarımda klasikleşmiş msi afterburner ile sıcaklıklarıma ve fpsmi bakıyorum oyunlarda ama goruntusu bana hiç güzel gelmiyor nvida app gibi bir şey arıyorum o güzel onu kullanmama sebebimde işlemci sıcaklıgını gostermemesi sizden nvidia app gibi gosteren bir program istiyorum varsa...
  8. Eymenzz

Sizce hangi parcamı degiştireyim

dostlar merhaba suanda bir parca yenilemesi yapacagım işlemci ekran kartı fln degil kasamı yada ramlerimi degiştirme fikrindeyim sizce hangisi suanki ve aklımdaki parcaları assagıya yazıyorum nedenleri ile kasam hiper zoe bir kasa sevmeme nedenim cam vidaları yerine oturmuyor psu ustte kotu...
  9. Eymenzz

Ekran kartıma fan tutmanın bir zararı varmıdır

merhaba kasamın camı açık ekran kartım ısındıgı için linkteki gibi bir fanı markası farklı olan ekran kartıma gorseldeki gibi açık sekilde tutuyorum ve ciddende işe yarıyor 80 kusur derecelrden 72 derecelere kadar iniyor ama bunun bir zararı varmı fanın linki...
  10. Eymenzz

Cihazlarım kısmındaki 2.cihaz nedir

merhaba microsoft hesabımı yonetirken cihazlar kısmında 2 adet cihaz gorunuyor soldaki benim ama sagdeki nedir
  11. Eymenzz

Windwos defander hes seyi kısıtlıyor

merhaba windwos defander herseyi engelliyor ekran goruntusu bile alamıyorum bazı oyunlarıda engelliyor cozumu nedir acaba
  12. Eymenzz

Sistemimde darbogazmı var

merhaba sistemim assagıdaki gibi bir darbogaz yaparmı cunku oyunlarda ekran kartım %90 civarı kullanıyor işlemcim ise %20 civarlarında r5 5600 rtx 2060
  13. Eymenzz

Mavi ekran sorunu yardım

merhaba arkadasım boyle bir mavi ekran alıyor herseyi denedi kurtarmadan asla cıkamıyor sebebi nedir sizce windwosa falan devam et deyincede mavi ekran cveriyor
  14. Eymenzz

Sistemim beni kac sene goturur

merhaba sistemim beni kaç sene göturur oyle cok fazla fantezi sevmiyorum yok oyunları ultra ayarlarda oynayam falan genelde oyuna baglo orta veya ultra karması ile oynuyorum r5 5600 16gb ram ddr4 galax rtx 2060 plus asus b450 m k2 1tb hdd 512gb ssd
  15. Eymenzz

BIOS ErP ayarı nasıl olmalı?

Merhaba. Bilgisayarı kapatınca USB'lerim calısıyor. Bunu kapatmak istedim. BIOS'da buraya gelince ne yapmam gerekiyor?
  16. Eymenzz

Asus bios ERP ayarı yardim

Merhaba PC kapalıyken USB çalışıyor diye bios ERP kapatmak istedim ama ayar zaten kapalı yapmam gereken başka bir seymi var yoksa acmmami gerekiyor
  17. Eymenzz

Kulaklık Dongle'ını Yarım Takmak Sorun Yaratır mı?

Merhaba kulaklikin dongle bilgisayari kapatınca çıkarıyorum ama kaybolmasın diye yarım takıyorum yani tam takmıyorum bir sorun olurmi 1741807254 Anakartin USB girişine yarım takiyorum
  18. Eymenzz

Arkada calısan uygulama nedir

merhaba gorev yoneticisinde calısan seyler nedir kingston diyor ama bende oyle bir bellek yok 1740426358 ekstra olarak en üsttede bundan bir tane daha var
  19. Eymenzz

Windows güncelleme ekranında daha ne kadar beklerim

Merhaba bilgisayarı kapiyicaktim güncelleme gelmiş bende ufak bir şey sandım güncelle ve yeniden başlat dedim halı hazirdada bekleyen bir Windows 11 24h2 güncellemesi vardı galiba onu yapıyor bir soeun cikarmi bu ekranda daha ne kadar beklerim (Windows SSD ye kurulu hali hazırda Windows 11 23h2...
  20. Eymenzz

Ledin usbsini kasaya takmak zarar verirmi

Merhaba kasamin içine Led dosedim usb girişli bir Led bunu anakartin usb girişine taksam sorun olurmu
Geri