Arama sonuçları: *

1. 4hm3t09

ASUS TUF A15 wifi kartı değiştiricem ama kaç girişli kart soketi var bilmiyorum

yeni asus tuf a15 laptop alacağım çoğu laptopta olduğu gibi wifi kartları kalitesiz oluyormuş ben de laptobu aldığım gibi wifi kartı değiştirmek istiyorum. yeni takacağım kart intel ax210 wifi kartı. bu kartın dişleri bu laptopa uyumlu mudur ve intel in wifi kartı iyi midir? yeni kartın 3 dişi var.
  2. 4hm3t09

yeni aldığım tp link bluetooth 5.0 usb çalışıyor ama hiçbir şey algılamıyor

aldığım bu usb yi kasaya takınca BT yeri geldi ama hiçbir yeni aygıtı algılamıyor. kendi internet sitesinden driver yükledim yine olmadı.
  3. 4hm3t09

ekranın üstünden siyah bar çıkması

acer kg241q almıştım 4 ay önce. sonra bir gün monitörü açtığımda sanki ekran yukarıdan aşağıya doğru çekilmiş gibi üstte ince bir siyah bar oluştu. bunun çözümü var mıdır. (ekran kartında bir sorun yok test ettim) @Abdullah Hacıgül
  4. 4hm3t09

Ekran kayması

Acer kg241 monitörüm var. Ama ekranı üstten aşağıya doğru inmiş gibi siyah gözüküyor. Acil yardım. Otomatik algılama düğmesi yok.
  5. 4hm3t09

monitör hz düşüklüğü

benim monitörüm 144 hz ama yeni aldığım bilgisayarda en fazla 64 hz ye kadar çıkabildiğimi söylüyor. ve çözünürlük değiştiremiyorum. windowsum deneme sürümünde olduğu için olabilir mi?
  6. 4hm3t09

Çözüldü✓ Siyah çizgiler

Önceden monitörün ortasında bir kez daha olmuştu. 1 yıl sonra yine geldi bu siyah çizgiler. İlk en üstteki siyah çizgi vardı gün geçtikçe altındakiler eklendi. Laptobun ısınmasından mı kaynaklanıyor sizce? Resim 6 mb olduğu için atamıyorum.
Geri