Ethernet ugreen cat6 kablom var 100mbs internetimiz var ve ayrica interneti yuke bindirecek hicbir durum yok ama internetimin kullanim orani kendini sinirliyor fotoğrafdaki gibi bunun sebebi nedir neden sadece %4 unu kullaniyor sabit bir sekilde ustunede cikmiyor yardımcı olurmusunuz
Takilacagi kismi hemen usp portunun yanindaki yer, klavyenin kablosunu takarken fazla bastirdim girmedigi icin ve içine kacti acincada bunu gordum garanti kabul olurmu yokta bi teelfoncu isimi halledermi hallederse ne demem lazim model HAVİT KB884L
fortnite lobideyken bile %60 civarında oyund %100 den inmiyor
i5 12400f islemci
4060ti asus ekran akrtı
PRIME H610M-R D4 anakart
sorun nedir yardımcı olurmusunuz
kablo o kadar eskidiki baglantı kopuyor kaboyu dzueltiyorum oyle calısıyor 4060 ti ekran kartı 180 hz monitor ve 100mb hizinda ev internetim var ucuzundan bisi oererbilirmisiniz fp alacagım direk
Bilgisayar poligona girerken dondu sadece valoranta oluyor ekran poligon acilma ekraninda ses var ates ediyorum sadece ekran dondu gercekten berbat otesi gereksiz populer arizali oyun pc yeniden baslatmadan nasil bu berbat oyunu kapatacagim
Kablolar yerinde arkadaki monitorun tuslarindanda degil monitordede sorun yok ekran gitti oyunun sesi geliyor kapatip actim hala ayni model asus vg249ql3a napmam lazim
1. Oyunu oynarken aniden bf1 ve ea games kapaniyor tekrar girmem gerekiyor
2. Herseyin sesi kulakliktan gelirken takimla konustugumda bizim mangadakilerin sesi kulakliktan degilde monitorun mikrofonundan geliyor
Nasil cozerim bu sorunlari
Alt tab yapip dc fln giriyorum valorant oynarken sonra ekran kitleniyor kapatip yeniden acmak zorunda kaliyor intel i5 12400 ve 4060 ti var sorun nedir ne yapmaliyim