Arama sonuçları: *

1. E

Masaüstü pc kendi kendine açılıp kapanıyor

Arkadaşlar selam bende bi pc var fişe takıyorum güç tuşuna basıyorum ilk başta bi 20 saniye sonra kapanıyo kendi kendine açılıyo sonra bu süre 5 saniyeye falan düşüyo bunu bugün sürekli yapıyor bu sorun ben bilgisayarın içini açtıktan sonra oldu macun durumuna bakmak için işlemci fanını söktüm...
  2. E

gigabyte ga-h55m-s2v İçin en iyi işlemci

Arkadaşlar bende gigabyte ga-h55m-s2v anakart var en iyi performanslı işlemci zım valorant falan oynatacak 1.5 k ya falan varsa tavsiye edermisiniz
  3. E

gigabyte ga-h55m-s2v İçin işlemci ve ekran kartı öneri

Arkadaşlar bende gigabyte ga-h55m-s2v anakart var üzerinde i3 540 amd radeon hd 4600 series var 4 k ya işlemci ve ekran kartı arıyorum tavsiye edermisiniz ekran kartı Directx 12 olursa sevinirim
  4. E

Dualshock 3 kol gecikme var

Arkadaşlar ben geçen sene 2 tane dualshock 3 kol aldım trendyol dan ilk aldığım zamanlar pes falan oynuyodum sonrasında call of duty falan oynamaya başlayınca gecikme olduğunu anladım kolu şarja takınca gecikme olmuyor ama çıkarınca gecikme oluyor acaba neden kaynaklanıyor
  5. E

Bilgisayar tarayıcıda kasıyor

Arkadaşlar bende i3 540 arı radeon 4600 series 8 gb ram pc var ve herhangi bi tarayıcıda video oyun vb. Şeyler dona dona oynatıyor acaba eski olduğu içinmi önceden böyle yapmıyodu bu sene oldu
  6. E

200 TL ile 400 TL arası mouse önerisi

Arkadaşlar 200 tl ile 400 tl ile oyun oynayabileceğim f/p mouse varmı kablolu kablosuz farketmez ama kablolu olursa gecikmesi olmasın öneriniz varmı
  7. E

Laptopum darboğaz yaparmı

Bende i5 5200U geforce 840m 4gb ram 1366 768 çözünürlük laptop var darboğaz yaparmı oyunlarda almam gereken fps i alamıyorum
  8. E

Bilgisayarım bazen dosyaları açarken bile yanıt vermiyor diyor

Arkadaşlar bende i3 540 atı radeon 4600 series 8 gb ram 240 gb ssd var mesela bazen dosyaları bile açsam windows yanıt vermiyor diyor donuyor siyah ekran geliyor sonra masaüstü ekranı geliyor benim pc windows 10 pro bilgisayarın içi 5 yıldır hiç temizlik yapılmadı acaba temizlesem düzelirmi yada...
  9. E

PC WİNDOWS YANIT VERMEDİ DİYOR ACİLL

Arkadaşlar selam bende biraz eski pc var masaüstü mesela bir oyuna giriyorum gereksinimleri düşük pc donuyo windows yanıt vermedi diyor siyah ekran geliyo sanki yeniden başlatıyomuş gibi acil yardım edin
  10. E

Pc format attım açılıp kapanıyor acill

Arkadaşlar masaüstü pc ye format attım birden kapandı ve sürekli açılıp kapanıyor ekranda hiç görüntü yok yardım
Geri