Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayar İlk açılışta Kalıyor. resetleyince açılıyor..

Merhabalar bir türlü çözemediğim bir problemim var . Bilgisayarı ilk açışta genelde siyah ekran _ ibaresinde duruyor açılmıyor. reset atınca genelde açılıyor. bios güncelledim tüm chipset güncel visual dır dirextir alakası olsun olmasın aklıma gelen her şey güncelledim sorun düzelmedi. expo...
  2. A

Çözüldü✓ Ekran kartı kurulumu için yardım lütfen

xfx 7900 gre ekran kartı aldım . Bilgisayarımda önceden ekran kartı yok yeni topladım 1 haftadır ryzen 7600 dahili gpu ile kulanıyordum . bunun için sistemden silmem gereken bir driver var mı? 7900 gre için driver kurmadan önce? bilen biri yapmam gerekenleri yazarsa çok mutlu olurum.
  3. A

Çözüldü✓ Ram mhzsi net olarak nerden ögrenebilirim.

itopyadan 32 gb (16×2)6000 mhz ram aldım . Biosta 4800 mhz olarak görünüyor. Anakartım 7200 mhz asrock livemixer. Orda ayarı felanmı var yoksa kutu ürünmü farklı anlayamadım. Mhzsini tam olarak nerden ögrenebioirim.
  4. A

montaj hakkında yardım.

Ekran kartı hariç parçaları satın aldım kimi geldi kimi gelecek. montajı kendim yapmamda sakınca varmı zor birşeymi daha önce hiç yapmadım . ayrıca termal macun vs gerekli bir uygulamamı. eğer kendim yapmamı önermiyorsanız İstanbul anadolu içi montaj için önerilen bir yer var mı ? PArça...
Geri