Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Çözüldü✓ Anakart bF hatasi veriyor

Bilgisayari actigimda ekrana goruntu gitmiyor. Anakartin uzerinde bF yaziyor ve bir sure sonra kapaniyor Asus x99 pro anakart Edit: Bilgisayarın güç kablosunu fişten çektim 7-8 saat sonra bilgisayarı açtığımda sorunum düzeldi. Ekstra olarak kasayı hafif sallamıştım o da işe yaramış olabilir
  2. CevizliCeviz

Çözüldü✓ Direct X Hatası

Call of Duty Warzone'u çalıştırırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim ? Edit: Ekran Kartını ve birkaç driver'ı güncelleyince sorun çözüldü
  3. CevizliCeviz

Mavi Ekran Alıyorum (Windows Güncellemesi)

Bilgisayarı güncelle ve kapat seçeneğini seçtikten sonra mavi ekran almaya başladım https://support.microsoft.com/tr-tr/sbs/windows/mavi-ekran-hatalarıyla-ilgili-sorun-giderme-5c62726c-6489-52da-a372-3f73142c14ad?ui=tr-TR&rs=tr-TR&ad=TR Qr kod bu siteye yonlendiriyor @Vesemir
  4. CevizliCeviz

Mavi Ekran Alıyorum Realtek Hd Driver Sorunu

3. Satırda ki Realtek Hd Drivers'ı kurduktan sonra mavi ekran almaya başladım. yarım saatte 3 mavi ekran aldım. Sistemim imzamda. Windows 10 64 bit kullanıyorum
  5. CevizliCeviz

Arkadaşlar klavyemde bazi-tuslar-calismiyo

kopyala yapstr yapamyorm yardm edın cogu tus calısmamaya asladı ırden.
  6. CevizliCeviz

CS:GO sohbette h tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar cs go oynarken sohbette h kullanamıyorum sadece H kullanabiliyorum nasıl düzeltebilirim ? Edit:konuyu yanlış yere açmışım
  7. CevizliCeviz

Hiçbir oyunu açamıyorum

Dün akşam 16:00 dan beri aralıksız bu problemle uğraşıyorum format attım ve her şeyi güncelledim. Bütün oyunlarda siyah ve renkli bi ekran alıyorum aşağıda fotosu var oyunlar öyle gözüküyor. Driverları güncelledim.Cs 1.6 da Opengl ayarını software yapınca bir sıkıntı kalmadı...
Top Bottom