Arama sonuçları: *

1. BubaPuroyuz

Çözüldü✓ PC Topladım Boot Ve VGA ışığı Yanıyor

Merhaba az önce topladığım pc mi açtım ve ilk başta dram hatası verdi. (görüntü ve ekipman rgb leri yok) Sonra ramleri tak çıkar yaptım vs dram hatası bitti, sonrada kasa ve soğutıcı rgb leri yandı mouse ve klavye rgb leri yandı monitöre görüntü gelmedi şimdide boot ve VGA ışıkları kırmızı...
  2. BubaPuroyuz

RGB Uyumsuz Olur Mu?

Anakartım biostar b650mp e pro aRGB olmayan bir kart, kasam ise lian li lancool 216 aRGB olan bir kasa. Alacağım soğutu phantom sprit ve eğer uyumsuzluk olmazsa aRGB moddlini alacağım. Analartımda argb girişi olmamasına rağmen bu iki parça uyumlu çalışabilirmi?
  3. BubaPuroyuz

Mavi ekran sonrası götüntü yok/bios açılmıyor/anakart kırmızı yanıyor

Anakartımın üstünde normal olarak mavi ışık yanardı, geçenlerde mavi ekran yedim (sadace roblox oynuyodum yanii anormal bir durum bu) o andan sonra PC açılmıyor, güç tuşuna bastığımda ekran siyah kalıyor, monitör ‘no signal’ diyor. Anakartın ismi ekranda yazmadan RGB lerim hep sabit kalırdı...
  4. BubaPuroyuz

Xıomı Mı box Gen 2Görüntü Yok

Yaklaşık 3 aydır sorunsuzca kullanıyordum, dün youtubea girmemeye başladı, yt de ya siyah ekran veriyordu yada bağlantı sorunu veriyordu. Şimdide görüntü vermiyor, menü tuşuna basıncada bir şey değişmiyor.
  5. BubaPuroyuz

EMULATÖR VE SANALLAŞTIRMA

Bilgisayarımın sanallaştırma desteği bulunmamakta ama emulatörler sanallaştırma istiyor. sanallaştırma açıkmış gibi göstermenin yolu varmı yada sanallaştırma istemeyen emulatör bulunur mu?
Geri