Arama sonuçları: *

1. D

Steam indirme bitiyor dosya yüklemesi çok yavaş oluyor

m2 ssdim var oyunn hızlı indimi alttan yeşil dosyaları çok ağır yüklüyor sebebi nedir
  2. D

İşlemci çok ısınıyor sebebi nedir

Fc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc
  3. D

Eski pc ekran gelmiyor sorun ne olabilir ?

Arkadaşlar eski pcde bana rs232 girişi lazım pc çalışıyor ancak eski ekran kartı olduğu için vga ile bağlantı gerekiyor ben bağlanıyorum ancak monitörde giriş yok diyor ekran gelmiyor sebebi nedir sizce görüntüyü nasıl sağlayabilirim ufak bir işim var
  4. D

Yeni pc topladım oyunlarda sabit fps veriyor

Vysnc kapalı neden böyle yapıyor olabilir ekran 75 hz pubg de sabit 150 alıyor
  5. D

Pc'yi kendim montajladım Ekran kartı oyuna girince bazen ses çıkarıyor

Merhaba yeni pc montajladım ekran kartından bazen zzzzzz çok ince bi ses geliyor bazen gidiyor problem mi var yoksa normal mi ? Ayrica Montaj Sonrasi Yapmam Gereken Önemli Ayarlar Var mi ?
  6. D

Format atarken uzun zamandır anakart ekranında daire dönüyor ama 2 saat oldu

2 saat oldu halen dönüyor devam mı ediyor yoksa sorun mu var ?
  7. D

V3 sistemim e takviye yapmak istiyorum

G4560 +1050ti 8gb ram h110m pro vd özelliği olan pc şuan artık ram yetmiyor gibi ram i yükseltip daha sonra işlemcisini yükseltsem işe yarar mı arkadaşlar ? Pc hali hazırda iyi aslında ama bazen valo cs de çok iyi kasmadan akıcı oynayabiliyorken bazen aşırı kötü oluyor sağlıklı bir şekilde de...
  8. D

Mouse tekerliği bir kez çevirdim mi sürekli oynuyor

Mouse aşağı doğru çevirdimi hiç durmadan sürekli aşağı çekiyor neden böyle
  9. D

görev yöneticisinde sort utility adlı bişey çıktı

Sort utility adlı bir şey çalışıyor deli gibi ram yiyo nedir bu ? Yeni çıktı
  10. D

Pc ye nasıl bir bakım yapmalıyım 3 senedir ne format attım ne de bir şey ?

g4560+gtx1050ti 8gb ram pc var aldığımdan beri format atmadım ne de bir şey pc ye bakım yada iyileştirmek için neler yapabilirim. Pc de yapılması gereken bakımlar veya ekran kartı dışında güncelleme var mı ?
  11. D

Arkadaşlar v3 kullanıyorum oyunlar hiç akıcı değil

G4560+1050ti bilgisayarımda her oyunda takılmalar var ve fpsler akıcı olmuyor artık ekran kartı driverlerini güncel tutuyorum başka ne yapmam gerek
Geri