Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

Çözüldü✓ Biostar b650mp-e pro açılmıyor

Arkadaşlar dün sipariş verdiğim anakartım geldi bugün sistemi kurdum ama DRAM lambası yanıyor ekran da görüntü yok. Sistem fanları ve ışıkları yanıyor görüntü yok hata lambası olarak da DRAM yanıyor nasıl çözerim dostlar. RAMlerim alta koyuyorum...
  2. Moonlighter

Telefon Bataryasını Tablete Taksam Sorun Olur mu ?

Arkadaşlar tabletimin bataryasının ömrü tamamen bitti bir kaç saniye sonra kapanıyor. Sadece prize ve powerbak bağlı çalışıyor. Şimdi yeni batarya almak istesem çok pahalı eski bir telefon bataryam var yine telefonumu bir kaç saat ayakta tutacak kadar ömrü olan ben bunu tabletimin bataryasını...
  3. Moonlighter

Fan güç pinini anakartta herhangi pine bağlasam nolur ?

Başlıkta da berlirttiğim gibi bir fanım için anakartta takacağım pin yuvas yok ve çoğaltıcıda almak istemiyorum boşta 2 3 pin var taksam patlatırmıyım :D
  4. Moonlighter

Monitör mü Almalıyım Yoksa SSD mi?(ANKET)

Arkadaşlar 1000tl param var ve sistemim de eksik 2 şey var birisi monitör diğeri ise ssd yok sistemimde. Monitörüm vga to hdmı çevirici ile çalıştırdığım vga 19 inç monitor. Harddiskim ise 128mb okuma/yazmalı hdd. Kafam da 144hz monitor alma fikri var ha nasıl alacaksın derseniz kardeşim destek...
  5. Moonlighter

Arkadaşlar Anket Açtım Sizce Hangisi?

Arkadaşlar 350tl bütçem var sistemimdeki 3 eksik için 3 tane seçenek sundum sizce ilk hangisini almalıyım anketimi cevaplarsanız veya yorumda farklı bir altenatif sunarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.🐥 Sistem:1600af / Gtx 1070/ 1x8 3200mhz / b450 2sh / 1.5 tb hdd 92/96mb / 500w psu / Uzay...
  6. Moonlighter

Uzay Montaj Kullanıcam 3 Gün Bu şekil de Sorun olur mu?

Arkadaşlar kasam çok küçük ve hava akışı az olduğu için sattım 3 güne yeni kasa gelene kadar şimdilik uzay montaj çalıştırıyorum direk aldım yüzeyi sert 2 kitabın işlemcisinin altı boş kalıcak şekil de koydum işlemcinin altı belki çok ısınırsa diye kitabı yakmasın diye ama düz yüzeyde duruyor ya...
  7. Moonlighter

Yalama Vida Nasıl Çıkarılır Taktik(NOTEBOOK ANAKART)

Arkadaşlar notebook umun kasası ile anakartı tutan vida yalama olmuş ve çıkmıyor termal macununu değiştirmem gerek artık makine alev almasından korkuyorum.Galiba önceki değişim de fazla sıkmışım şimdi vidayı öldürdüm.Denedğim yöntemler:Lastik sıkıştırmak,kağıt ile sıkıştırıp tornavidayı denedim...
Top Bottom