Arama sonuçları: *

1. Wanhedaa

Dosya Aktarımı olur mu?

Mevcut SSD’mi, içindeki Windows ve dosyalarla birlikte yeni anakarta sorunsuz çalıştırabilir miyim? Yoksa içindeki bütün dosyalar silinir mi?
  2. Wanhedaa

Harici mikrofon çalışmıyor.

Şimdi öncelikle kafanızı yakmadan basit bir şekilde özetleyeyim. Harici mikrofonumu, kendi kablosuyla bilgisayarımın USB portuna takıp sorunsuz kullanıyordum. Daha sonra mikrofonun altındaki Type-C girişine, kendi kablosu yerine IPhone'un şarj kablosunu taktım ve bu şekilde ses kaydı aldım...
  3. Wanhedaa

"Bu klasörde değişiklik yapabilmek için SYSTEM size izin vermelidir" hatası

Nasıl silebilirim? Silmek için denediğim yollar. Chatgbt'ye sordum ve bana dosya üzerinde yetki sahibi olmam için şu komutları gönderdi. takeown /f "C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\maonoaidiriver.inf_amd64_b3a479cef547a4cd" /r /d y<br> icacls...
  4. Wanhedaa

Nvidia denetim masası gözükmüyor

Denetim Masasından ve Nvidia ile ilgili tüm dosyaları sildim, ardından Nvidia App üzerinden kurulumu tekrar yaptım. Daha önce dört uygulama yoktu, ancak şimdi şu şekilde görünüyor ve tüm sürücülerim güncel. Sizde de böyle mi görünüyor?
  5. Wanhedaa

Bilgisayara flash bellekten virüs bulaştı

Flash bellek uzun süre boyunca takılıydı, herhangi bir hata almadım ancak Windows Defender sonra şöyle bir uyarı verdi. Virüsü kaldırmasını seçip Kaspersky ile tam tarama mrt ile ayrı tam tarama yaptım, sonuçlar temiz çıktı. Herhangi bir problem yaşar mıyım ileride veya virüs kalkmış mıdır...
Geri