Arama sonuçları: *

1. S

UEFI açınca pc çöküyor

valorant da tpm sorunu için biosa girdim uefı ayarları yaptıktan sonra secureboot u da açtım sonra pc çöktü sonra biosu falan sıfırladım sorun secure boot da değil uefı yı açınca da çöküyor sistem csm sanırım 1737053087 @Emre Zengin buraya bi bakabilirmisin abi
  2. S

Görüntü yok

Donanımlar Rx580 Ryzen 5 3600 500 watt PSU Kablolar vs doğru hepsi işlemci pini yamukmu diye düşünüyorum fakat düz ve ısınıyor Yardımcı olursanız sevinirim
  3. S

Görüntü gelmiyor sorun sizce ne

Msı a320m a pro Ryzen 5 3600 rx580 bunlar var ben bunu ilk açamamıştım sonra piçlerinin yamuk olduğunu farkedip düzelttim ve açtım o sıra kablolar dağınıktı Kabloları düzenledim son olarak kule tipi soğutucı vardı takarken zorlanmıştım heralde pini yamulttum sonra düzelttim tekrar şuanda görüntü...
  4. S

Açılmama sorunu ryzen rx msı

Msı a320m a pro Ryzen 5 3600 rx580 bunlar var ben bunu ilk açamamıştım sonra piçlerinin yamuk olduğunu farkedip düzelttim ve açtım o sıra kablolar dağınıktı Kabloları düzenledim son olarak kule tipi soğutucı vardı takarken zorlanmıştım heralde pini yamulttum sonra düzelttim tekrar şuanda...
  5. S

Bios msı a320 m a pro anakart görüntü vermiyor

Bende msı a320 m a pro Ryzen 5 3600 var açılmıyor heralde Anakart biosu güncel değil Bende rx 580 aldım taksam açılırmı
Geri