Arama sonuçları: *

1. burakistaken

Korunan bellek erişimi engellendi

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor bilen biri açıklayabilir mi?
  2. burakistaken

PUADlManager:Win32/Snackarcin virüsü (Yardom Lazım)

Arkadaşlar bu virüs müdür nedir bi türlü anlamadım. Malwarebytes dan tarama yaparken birkaç kere uyarı bildirimi geldi. 3D yazıcı için kullandığım programda çevrimiçi galeriye giremiyorum. Güvenlik duvarından izin vermediğim sürece malwarebyte ı bana yükletmedi. Sorunu nasıl çözebilirim ya da...
  3. burakistaken

FN tuş kombinasyonunu kapatamıyorum.

Arkadaşlar bu fn tuş kombinasyonu nasıl kapatılır? İnternette yazılan kısayolu denedim ama olmadı. Mesela ets 2 oynarken F tuşlarını kullanabilmek için fn+F yapmam gerekiyor. Önceden sadece F tuşlarına basabiliyordum. Yani şu şekilde izah edersem daha doğru olur. Windows eylemleri (ses...
  4. burakistaken

Görüntü gidiyor ve fanlar maksimum hızda çalışıyor

Arkadaşlar günlerdir çözemedim. İmzadaki sisteme sahibim. Masaüstünde, klasörde ya da operada gezerken bile ekran gidiyor. Yani görüntü gidiyor sistem çalışıyor. Kasadaki her şey çalışıyor. Görüntü gider gitmez ekran kartı fanlarının hızı tahminimce maksimum seviyeye çıkıyor. DDU’dan silip...
  5. burakistaken

Çözüldü✓ Bios ayarları yapınca bilgisayar gitti. Yardım

Arkadaşlar selam. Msi mag tomahawk b 650 wifi anakarta sahibim. Biostan expoyu aktif edip kaydettikten sonra kendi tekrardan başlattı ve monitöre görüntü gelmiyor. Ekran kartı çalışmıyor. Sadece kasa fanları düşük devirde, ve bileşenlerin rgbleri yanıyor (ekran kartınınki hariç). Ne yapmam lazım?
  6. burakistaken

Pc kurulumuma yardım edin

Arkadaşlar pc kuruyorum. Kablolama kısmına yardım eder misiniz?
  7. burakistaken

Bileşenlerim uyumlu mu?

Msi Mag b650 Tomahawk Wifi Ryzen 9 9900x GSKILL Trident Z5 Neo (2x16) 7200 MHz Ekran kartını ise şimdilik 6900 Xt almayı düşünüyorum.
  8. burakistaken

7200 mhz amd expo ramler 9900x işlemcide sorun çıkartır mı?

Geçen bir konuda okumuştum. Bir arkadaş amd işlemci kullanıyorsanız 6000 mhz üstü ram kullanmayın çok sorun çıkartıyor dedi. Doğruluk payı nedir?
Geri