Arama sonuçları: *

1. E

SSD Bozukmu ? Bu Dalgalanma Normal mi ? ACİL YARDIM

Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır SSD ile başım dertte Geil Zenith R3 512GB SSD kullanıyorum m2 ssd kullanmıyorum 2020 yılında topladığım bir sistemdi uzun yıllardır beni götürdü fakat artık gına geldi bir şey indirirken bilgisayarı kullanmayacak seviyeye geliyorum donuyor takılıyor hiç bir şey...
  2. E

USERBENCHMARK Testleri Neden Böyle ?

Arkadaşlar User Benchmark Test sonuçlarım böyle çıktı Sadece işlemcimi yeni aldım harici 6.yılına girecek olan sistemim ekran kartını içini açıp düşük-orta denecek termal macun sürdüm ondan mı böyle sonuç verdi 8 bin hz mouse kullanıyorum oda etkilemiş olabilirmi değiştirmem gerekirmi bilgisayar...
  3. E

STEAM İNDİRME HIZI İNİP ÇIKIYOR (1000MBPS)

Arkadaşlar merhaba 1000 MBPS Fiber internet kullanıyorum fakat steamde indirme yaparken indirme grafiğim şu şekilde oluyor sebebi ne olabilir ssd mi sıkıntılı fakat internet kaynaklı mı bir düşüp bir artıyor
  4. E

Eski Performansı Alamıyorum

Merhaba arkadaşlar 2020 Senesinde GTX 1660 Super + Ryzen 5 3500x Sistem toplamıştım Sistemde sadece 512gb normal ssd mevcut geil zenith r3 model işlemci ve kasanın detaylı temizliklerini genellikle 3 ayda bir yaparım düzenli olarak termal macun da aynı şekilde artic mx4 termal macun kullandım...
Geri