Arama sonuçları: *

1. S

Kasanın ışıkları yanıyor fakat görüntü gelmiyor

herkese iyi yıllar bir iki ay önce bir kasa topladım geçenlerde açtığımda kasanın ışıkları yanıyordu fakat ne görüntü geldi ne de klavye mouse ışıkları yandı düğmesinden kapatıp açtığımda düzeldi dün yine aynı sorun başıma geldi ve 4 5 kere kapatıp açtım anca oldu sizce ne sebepten oluyordur...
  2. S

Bu ses coil whine mi yoksa başka bir şey mi?

merhabalar herkese daha önce konu açmıştım bilgisayarımdan gelen ses hakkında. coil whine olduğunu düşünüp incelemeye gönderdim bana herhangi bir sorun olmadığını söylediler. valoranta girdiğimde ara menülerde gezerken her bir menüye girdiğimde farklı bir ses geliyor kasadan bunun sebebi coil...
  3. S

Ekran kartında coil whine sorunu

merhabalar herkes ekran kartımdan oyuna girdiğimde ses geliyordu foruma sordum coil whine dediler incehesaptan almıştım alalı 1 ay bile olmadı ekran kartını gönderdim değişim istedim onlarda distribütöre göndermişler ve arıza yok diyerek ekran kartını geri gönderdiler ekran kartından gelen sesin...
  4. S

Kasadan gelen ses nedir?

herkese merhabalar kasayı yeni bir kasa aldım oyuna girince bir ses geliyor alt tabdan çıkınca normale dönüyor tekrar girdiğimde yine aynı ses geliyor neden oluyor herhangi bir sorun var mıdır sıvı soğutmadan vs geliyor olabilir mi
  5. S

Msı mag corelıquıd argb kırmızı olması

merhabalar herkese birkaç gün önce bir kasa aldım kasa kurulı olarak geldi sadece ekran kartını taktım sıvı soğutma falan kuruluydu msı mag corelıquıd a 13 argb kasayla uyumlu çalışıyordu fakat şu an kırmızı yanıyor sizce sorun nedir
  6. S

intel anakart ile ram uyumu

intel anakartlar 2933mhz destekliyor 3200mhz ram alamazmıyım amd yle aynı mı?
  7. S

güç seçenekleri açılmıyor

arkadaşım bana bir kaç fps ayarı yaptırdı ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra pc internete bağlanmadı ve ekran parlaklığı azaldı sebebi nedir lütfen yardım edin
  8. S

Formatta hata veriyor

"Simdi aradı adam oğlum 2 bucuk saattir ugrasiyoz diyo hard tam bitiyo hata veriyo diyo uğraşıyorlarmış uzayacak diyo" Burdaki hard dan kastı ne bir de sorun ne olabilir???
  9. S

kulaklık mouse klavye nereye takılır?

kasa topluyorum da bir şey merak ettim topladığım kasada 2 tane usb yuvası var mouse klavye kulaklık 3 usb ediyo acaba 2 si kasaya takılıp 1 i monitöre takılırmı
Geri