Arama sonuçları: *

1. aslak35

Shifte basarken klavye çalışmıyor

monster tulpar t5 23.2.2 laptopumda shifte basarken klavye çalışmıyor aceba bir ayarı falanmı açık unuttum hocam ne yapabilirim bu durum için
  2. aslak35

Pc sesi ve donanımsal sorunlar

normalden çok daha fazla sesli olan monster t5 23.2.2 bilgisayarım dün gece oyun oynarken anlamssız yere birden titremeye (bildiğimiz arabanın çalışırken titrediği şekilde titriyor yada telefona gelen bildirimde titrediği gibi titriyordu ya sesi fan sesine benziyor ama arı sesi gibi yada kasılan...
  3. aslak35

System kullanım ve sorunlar

win 11 kullanıyorum ve bir süredir şikayetçiyim hocam aşağıda gördüğünüz gidi çok absürt tarzda kullanımları var virüs olmadığından eminim bunun nedeni ise hem kaspersky hemde avast kullanıyorum ayrıca internetten her indirdiğim şeyi virüs total e atıyorum çok saçma anlayamıyorum bunun kaynağı...
  4. aslak35

Ram tüketimi 9 gb ram uçuyormu ?

laptopumda 32 gb ram bulunmakta görev yöneticisinden bakıldığında %45 i kullanılmakta aynı şekilde msıafterburner dan baktığımda ise 13 gb ram tüketiyor gözüküyor görev yönetcisinden bakıldığında aşağaıdaki gibi bir tablo var 4 gb ram hadi açık programlara gidiyor kalan 9 gb ram nereye gidiyor...
  5. aslak35

Laptopumda honeywall ptm almak istiyorum hangi boyutta ve nereden almalıyım?

Laptopum monster tulpar 23.2.2 aldım 2 yil oldu ve cpu mun sıcaklıklarindan çok biktim 100 c i görüyor zaten bu sıcakliğa çiktigi an kendini korumak için kendisini %25 den fazla kullandirmiyor pumpout dan şüphelendiğimden honeywell ptm7950 termal pad ini alıp deneyeceğim normalde monsterin...
  6. aslak35

Steam 470 gb yer kaplıyor ? (bunun nedenini anlayamadım)

merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım daha sonra tekrar baktığımda gerçekten yer açıldığını gördüm daha sonra programsx64 den steam klosörüne girdim burda en çok yer kaplayan...
  7. aslak35

sistem score nasıl?(winsat formal)

böyle bi scorum var nasıldır systemscore ve graphicsscore nedir bilmiyorum açıklarmısınız
  8. aslak35

Mavi Ekran mavi ekran aldım tulpar t5 23.2.2

arkada oyun açıktı film izliyordum pc geç saatlerde olduğundan dolayı sesiz modda idi birden mavi ekran yedim ne yapmalıyım şuan mavi ekran gitti neden olur nasıl önlem almalıyım minidump dakiler https://drive.google.com/file/d/1sEl6GkQy6eQWS3p0AKydUdT30CiEVNt_/view?usp=sharing 1727189975 @Emre...
  9. aslak35

Mavi Ekran monster tulpar t5 23.2.2 mavi ekran (sessiz modda)

minidump klosördeki arkada oyun açıktı film izliyordum birden mavi ekran yedim ne yapmalıyım şuan mavi ekran gitti neden olur nasıl önlem almalıyım?
Geri