Arama sonuçları: *

1. qwoxs25

TEAMSDE ARKADAŞLARIMIN YAYINI KASIYOR

Herkese merhaba. Discord kapandıgından beri arkadaşlarım ile skype üzerinden konuşuyorduk. Fakat skype da kendini güncelleyip teams oldu. Ve teams üzerinden arkadaşlarımla konuşurken onların yayınları bende donuyor. Ama normal değil mesela 1 kare geliyor 3-5 saniye donuk kalıyor sonra başka bir...
  2. qwoxs25

RTX 4060 R7 5700 FPSLER ÇOK DÜŞÜK

Merhaba arkadaşlar kuzenim yakın zamanda yeni bir pc topladı. Sistemi kabataslak tanıtmak gerekirse. Msi rtx 4060 Amd ryzen 7 5700 Ddr4 Ve bu bileşenlerle aldıgı fpsler gerçekten bi hayli düşük. Örneğin: Valorantta minimum 250 alması gerekirken 80-140 fps alıyor Fortnitede ise performans...
  3. qwoxs25

MAD 68HE WİN TUŞU İLE ALT TUŞU YER DEGİSTİRDİ

merhabalar mad 68he klavyede başlıkdaki gibi win ile alt tuşları yer değiştirdi problemi nasıl çözebilirim
  4. qwoxs25

NEDEN FPS LERİM BU VİDEODAKİ GİBİ DEĞİL?

merhabalar yaklasık 1.5 ay once itopya magazasından bir pc satın aldım bu pcyi bu videodaki fps benchmarklarına guvenerek aldım ama bu fpsleri alamıyorum neden? ÖRNEK:mesela adam fortnite oyununda duşuk ayarlarda 450-400 fps ler alırken ben dusuk ayarlarında dusugu olan performans modunda 350...
  5. qwoxs25

VALORANTDA ALDIGIM FPS NORMALMI?

Merhabalar yaklaşık 2 hafta once itopya magazasından bir pc satın aldım. Pcnin içinde RTX 4060 Tİ ve RYZEN 5 7600 bulunuyor bu videoda bu bileşenler fps 500ün altına düşmüyor ama benim fps im 250 ye kadar düşüyor sebebi nedir?
  6. qwoxs25

i3 13100f 4070 superi beslermi

merhabalar 4070 super li bir sistem alıcam.Sistemin yanında ise geçici olarak kullanıcağım i3 13100f işlemci ekledim.Bu ikilinin Full HD de darboğaz yapacagını bende biliyorum ama en azından nvdia dsr ile falan 2-3 ay beni götürürmü?
Geri