Arama sonuçları: *

1. W

RX 5700XT & Ryzen 5 1500x Darboğaz

Arkadaşlar 1 hafta önce sistem dizdim işlemciden biraz kısmıştım bu kadar darboğaz olacağını düşünmüyodum ama warzone giriyorum ayarları ultraya alıyorum 40 fps 2k ya çekiyorum ekranı hala 40 fps 4k ya alıyorum 30 fps oluyo bir türlü stabil 60 fps e sabitleyemedim ne yapmam lazım nasıl...
  2. W

Oyunlarda aşırı fps drop yiyorum

Merhabalar arkadaşlar oyunlarda aşırı derecede fps drop yiyorum aşırı takılma oluyor bilgisayardan soğudum iyice nedenini bulabilir miyiz ? Oyunun Videosu = Ekran Kartı =Rx 6600 İşlemci = Ryzen 5 1600 AF Ram = 8 GB 3000 MHZ Anakart = A320M-F SI PSU = 550 WATT +80
  3. W

Bilgisayarda oyun açınca ekran kartından cızırtı geliyor

Merhabalar 2 gündür yaşadığım bir sorunu anlatıyorum 2 gün önce ekran kartına gelen son güncellemeyi kurduktan sonra herhangi bir oyuna girdiğimde ekran kartında yüksek bi seste cızırtı çıkarması ve oyunu aşşağıya aldığımda sesin daha da artmasıyla birlikte ekranda oluşan çizgiler format attım...
  4. W

sürekli fps drop yiyorum

Merhabalar yaklaşık olarak 2 ay önce almış olduğum bilgisayarımda oyunların çoğunda yaşamış olduğum bi sorun var ekran kartı kullanımım anlık 0 a düşüp 80 90 seviyelerine tekrar çıkıyor ve fps 5-6 ya düşüyor 5-10 dakikada bir olsa sıkıntı yapmam ancak atacağım videoda izlerseniz anlarsınız her...
Top Bottom