Arama sonuçları: *

1. cabbarkarali33

BİLGİSAYAR Bİ ANDA SES ÇIKARDI

Normal şekilde oyun oynarken 10 saniye boyunca kettleden çıkan bir ses gibi bir fan sesi yükseldi sonra kesildi sebebi ne olabilir ?
  2. cabbarkarali33

BİLGİSAYAR EKRAN YOK

Merhaba dostlarım. 2 hafta önce 3 saat yolculuktan getirdim ve 3 4 gün önce açmayı denediğim bilgisayarım açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bir kaç tavsiye üzerine bilgisayar kapalıyken Ramleri ve bios pilini söküp 15 dakika bekledim geri taktım yine olmadı monitör ve kablosunu bile...
  3. cabbarkarali33

PC'YE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Merhabalar arkadaşlar. Ben 3 saatlik bir yolculuktan bilgisayarımı arabayla getirdim, sonra 3 gün odada bekledi sonrasında bugün kabloları taktım ve ekranda sinyal yok diyor siyah ekran geliyor ama bilgisayarın ışıkları yanıyor. NOT:Ramleri tak çıkar yaptım ve farklı bir monitörde denedim yine...
  4. cabbarkarali33

BİLGİSAYARIN FAN IŞIĞI YANIYOR GÖRÜNTÜ YOK?

Merhabalar arkadaşlar. Ben 3 saatlik bir yolculuktan bilgisayarımı arabayla getirdim, sonra 3 gün odada bekledi sonrasında bugün kabloları taktım ve ekranda sinyal yok diyor siyah ekran geliyor ama bilgisayarın ışıkları yanıyor. Not:Ramleri tak çıkar yaptım ve farklı bir monitörde denedim yine...
  5. cabbarkarali33

Xpg Lander 500 650W Hangi Psu Kullanıyor?

Merhabalar Geçenlerde kasamda hafif bir Coil Whine olduğunu farkettim ilk fark ediğim valorantta poligonda 800 fpslerde kulaklığımın sağ tarafında tiz vızıldayan bir ses olduğunu farkettim sonra biraz araştırdım bu coıl whine sesiymiş ses anakart ekran kartı psu (güç kaynağı) gibi yerlerde...
  6. cabbarkarali33

Game Garaj 3 gün önce alınan üründe CW sesi var iade olur mu?

Merhabalar game garajdan aldığım sistemde tiz bir hafif cw sesi var ben biraz taktım bu sese bu sebepten iade olurmu 400 fpsyi geçince başlıyor valorantta
Geri