Arama sonuçları: *

1. Atacaq

1080ti ekran kartına r5 5600 olur mu ?

arkadaşlar selam abim evlendi ve sisteminde ki 1080ti ekran kartını bana hediye etti sistemim de biraz eski olduğu için upgrade yapmaya karar verdim ve r5 5600 aldım sizce iyi yapmış mıyım ? (B450MK Anakartım var bios güncelleyip sorunsuzca kurulumunu yaptım+karttda mining yapılmadı ve çok uzun...
  2. Atacaq

Kartımla Mining yapsam karlı olur muyum

arkadaşlar selam kartım ROG STRİX RX580 8GB Mining Yapsam Karlı Olur muyum
  3. Atacaq

Bilgisayarı yeni açtım disk kullanımı %100

arkadaşlar selam bilgisayarı yeni açtım ve disk kullanımı 100 olduğunu gördüm ve bir 30 dk bekledim tekrar baktım hala 100 kullanılıyordu boşta neden böyle
  4. Atacaq

ZALMAN ZM-STC9 Kaç kere kullanabilirim

arkadaşlar selam bu termal macunu alsak kaç kere kullanabiliriz
  5. Atacaq

Bilgisayar Aniden yeniden başlatıyor kendini

arkadaşlar selam bilgisayar bir anda kendini yeniden başlatıyor donma yok bir şey yok mesela hareket ediyorum oturma pozisyonumu değiştirirken bir anda kapanıyor acaba kablolarla mı alakalı?
  6. Atacaq

Minidump Dosyama Bakarmısınız

arkadaşlar selam bilgisayarım birkaç gündür donup kendine res atıyordu sonra bugün de mavi ekran yedim minidump dosyama bakarmısınız https://disk.yandex.com.tr/d/72gidmEQuerWYA
  7. Atacaq

Minidump dosyama bakarmısınız

arkadaşlar selam valorant oynuyordum oyundan çıktım çıktığım gibi mavi ekran yedim dosya; https://disk.yandex.com.tr/d/xIipVDUK2IvsxQ
  8. Atacaq

Monitörün Ekranının Çizilmesi Sorun Olur mu?

arkadaşlar selam Asus vg248qg monitör var annem silerken çizildi ama çok belli olmuyor küçük bir şey sorun olur mu?
  9. Atacaq

radeon relive nasıl 4:3 yapılır

selam dostlar cs de 4:3 oynuyorum nasıl radeon relivede 4:3 video çekerim
  10. Atacaq

Rust oyununda sıcaklık değerlerim nasıl?

arkadaşlar selam imzamdaki sistemle rust oynuyorum sıcaklık değerlerim nasıl?
  11. Atacaq

Sistemim Rust Videosu Çekmek İçin Yeterli midir?

arkadaşlar selam rust oyununun videosunu çekmek istiyorum sistemim yeterli olur mu sistem imzada
  12. Atacaq

BIOS Güncellemesi Çok Önemli mi?

arkadaşlar selam bayadır bios güncellemesi yapmadığımı farkettim bi zararı olur mu güncellemeleri yapmamanın
  13. Atacaq

PC DONUP KENDİNE RES ATTI

Arkadaşlar valoranttan çıkıp discorda tıkladım 3 saniye fln sonra siyah ekran dondu res attı sonra açıldı sağ altta wattman fln yazan bir yazı çıktı neden acaba?
  14. Atacaq

Oyun Videoları Çekmek İçin Sistemim Yeterli mi dir?

sistem imzada yazıyor rust ve cs videosu çekicem
  15. Atacaq

Sıcaklık Değerlim Nasıl

arkadaşlar boşta pc böyle sizce değerler nasıl termal macun ne zaman değişmeliyim sizce ?
  16. Atacaq

Bu sisteme suanlik upgrade yapilmasi lazim mi

arkadaşlar sizce şimdi mi upgrade yapmalıyım yoksa 2 3 yıl sonra mı başlamalıyım yapmaya Ekran Kartı:Asus Rog Strix Rx580 İşlemci:AMD Ryzen 5 2600 Anakart:Asus Prime B450m-K Ram:16gb 3000mHZ
  17. Atacaq

Ses Sürücü Nasıl Güncellenir

bu dosyalar çıktı güncellemek için hangisine basmalıyım
  18. Atacaq

Bilgisayar Aniden Dondu Kendi kendine yeniden başladı

arkadaşlar rocket oynuyordum bi and bilgisayar dondu ses buga girdi sonra ekran kapandı ve bütün tuşlara bastım sonrasında ise reset tuşuna baya bastım öyle işledi sizce neden oldu
  19. Atacaq

termal macun ne kadar da bir değiştirilmeli

arkadaşlar bilgisatyarı 23 haziran 2019 da aldım termal macunu ne zmn değiştirmem lazım
  20. Atacaq

SSD Vs Monitör

arkadaşlar merhaba elime para geçti bende sisteme parça alıyım dedim sizce ssd mi alıyım monitör mü NOT:monitör 60hZ Sistemde SSd Yok Harrdisk var 1 tb 7200Rpm Oynadığım Oyunlar:R6-fortnite-rust-csgo Vb Sistem: R5 2600 16GB RAM ASUS ROG STRİX RX580 8 GB Asus Prime B450m-k
Top Bottom