Arama sonuçları: *

1. Ö

Elektrik kesintisi PSU sorunu

Kasam elektrik kesintisiyle birlikte bozuldu biraz araştırdım basit çözümleri denedim tak çıkar bas bekle vs bı sonuç alamadım galiba psuya zarar geldi benim sorum PSU kasaya bağlı şekilde aldım psulu kasa aldım yani o yüzden yeni kasa mi almam lazım yoksa PSU mu almak lazım nasi yapmaliyim...
  2. Ö

Çözüldü✓ Pc bilgisayardan ses gelmiyor

bilgisayarımı kendim topladım başta kabloları v.s yanlış taktım sandım ama bi abime gösterdiğim zaman yalnış olmadıgını anladım bilgisayarın kendinden ses gelmiyor ama kablolu kulaklık takınca ses geliyor üstüne bluetoothlu kulaklık benim ama bluetoothundanda ses gelmiyo bağladıgım zaman bilgili...
  3. Ö

Valorant eksi valorant points

valorant hesabı satın aldım ilk mailli 2 3 ay sonra -20k vp oldu hesapta bilgi sahibi biri yazabilirmi lütfen alla h rızası için
  4. Ö

Ne yapmam gerekiyor?

sıfır topladım içinde Windows falan yok USB ile Windows mu yuklemeliyim yoksa başka türlü nasıl yapabilir miyim
  5. Ö

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası Aldım

Şimdi ne yapmam gerekiyor
  6. Ö

Sıfır sisteme USB ile Windows yükleme şart mı

PC topladım ama açıldığı gibi bios ekranina atıyor USB ile w11 mı yüklemem gerekiyor ama şuan ssd takılı değil halen kargoda acaba şaştı takınca bios ekranı olmucak mi
  7. Ö

USB ile Windows nasıl yüklenir

Alınan bir yer var mı yoksa direkt USB alıp ben mi attirmaliyim içine yoksa ben yukleyemem yukleyebilecegim bir şey yok
  8. Ö

Ne yapmam gerekiyor acil

Burda bı ayar yapmam gerekiyor mu çünkü ramleri farkettim ki 3200 olarak goruyo oysaki benimki 3600mhz bunun gibi ayar yapmak isteyen şeyler var mi
  9. Ö

Şimdi ne yapmam gerek

toplama yaptım ssd kargoda halen gelmesi bı deneyim dedim nasi olucak ama bu şekilde açıldı bunu nasi düzeltebiliriz
Geri