Arama sonuçları: *

1. R

PC kendi kendine reset attı

Az önce CS2 de lobide duruyorken bilgisayar bir anda hiçbir hata donma takılma vermeden direkt reset attı ve normalde monitörü tamamen açıp kapatınca çıkan ekranı geldi ve reboot attı sisteme neden olabilir ? Olay görüntüleyicisinde de bir şey gözükmüyor.
  2. R

Elden Ringde oyunum donuyor

Bugün Elden ring oynamaya başladım fakat oyun ara sıra çok fena donuyor yaklaşık 4-5 saniye kadar donuyor kalıyor başka bir oyunda bu tarz bir donmaya hiç rastlamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  3. R

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başladı

Az önce gow ragnarok oynarken pc bir anda kapanıp reset attı kendine.Bunun sebebini nasıl öğrenebilirim ? Mavi ekran vs vermedi ama farklı bir windows simgesi ile normal uyarısız bir şekilde başladı tekrardan.
  4. R

%1 ve %0.1 FPS düşüklüğü

Ara ara takılma da yaşıyorum R6 da hissediyorum sadece başka oyunlara bakmadım. (Baştaki ve sondaki çok düşük değerler Alt Tab atmaktan oluyor.)
  5. R

Mavi Ekran Mavi ekran hatası ve oyunlarda çökme

2 aydır kullandığım sistemimde bir sorun yokken bugün Dead by Daylight'da bir anda oyun crash verdi ve açmaya çalıştığımda her seferinde farklı bir hata yazısı verdi ve hatalardan biri sanırsam şeydi 64 Bit'lik dosya şeklinde açın. Birkaç saat sonra da internette gezinirken bir anda mavi ekran...
  6. R

İlk defa Bilgisayarımı çalıştırdım görüntü yok

Msi mag B650 tomahawk 7800x3d Corsair vengeance 6000mhz 2X16 Galax 4080 super Kasa çalışıyor fakat ekranda görüntü yok hiç gelmiyor
Geri