Arama sonuçları: *

1. Scorpiw

Pc tlou 1 drop yiyorum

Merhaba arkadaşlar şimdi sorunum tloun1 ile alakalı oyunu geçen indirdim grafikler ultra yüksek ayarlarda ekran kartım 4060 ti 16 gb wramli modeli işlemcim 14400 f bana göre yeterli günümüz oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorum lakin tlou 1de dlla açtığımda ghosting daha sonra saclar da...
  2. Scorpiw

Argb Kontrolcü önerisi

Arkadaşlar benim kasam vento vg20 a benim kasam da ne kontrolcü ve nede argb fan var şimdi kasamda molex bağlantı ile bağlantılı ve fanlarda rainbow şimdi rampage 7C-120B fanlarını alcam 4adet ve kontrolcü lazım ayriyeten önerisi olan varmı
  3. Scorpiw

Windows başvuru hesabı şuan kilitlenmiş hatası

Arkadaşlar başlıkta yazdığım hatayı alıp duruyorum pc ne şifre yazabiliyorum nede başka bir tuş var PC açık bırakıp fln tekrar deneyin diyen var ama olmuyor varmı yardımcı olcak
  4. Scorpiw

Yardım nwidia hatası

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce eve geldim uzun bir süre pc ile vakit geçirmedim şu güncellemeleri yapayım dedim her şey iyi güzel en son nwidia geldim nwidia bağlanmıyor hatası diyip duruyor güncellenmiyo acaba ekran kartımı bozuldu dedim(4060 ti) sonra marvel Spiderman full ayarlarda...
  5. Scorpiw

Nwidia bağlanmıyor hatası pc

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce eve geldim uzun bir süre pc ile vakit geçirmedim şu güncellemeleri yapayım dedim her şey iyi güzel en son nwidia geldim nwidia bağlanmıyor hatası diyip duruyor güncellenmiyo acaba ekran kartımı bozuldu dedim(4060 ti) sonra marvel Spiderman full ayarlarda...
  6. Scorpiw

Fortnite düşük fps sorunu

Arkadaşlar i313100f li ve 4060 ti sistemim var ama fortnite grafikler düşük olsa bile fps drop fln gibi sorunlarla karşılaşıyorum incelemelere bakıyorum 200-400 fps arası alıyorlar ben fps kısıtlaması olmadığı halde 200 zor görüyor bi çözemedim sorunu
  7. Scorpiw

Bilgisayar aldım ama angi parçalarda darbogaz olur bilmiyorum

Bu bileşenler var pcde herhangi bir darboğaz olurmu ve olursa hangi parçalarda olur böyle kullanırsam bi sıkıntı çıkarmı
  8. Scorpiw

Kasam da fanlar sabit renk yanıyor değişmiyor

Merhaba arkadaşlar yakın bi tarihte pc aldım her şey güzel hoş işte bi süre sonra kasanın ışıkları gözümü yordu dedim başka renk yapıyım ama ne kumandası var ne de bi tuşu Kasa modeli vento vg20 modeli olması lazım Anakart ise prime h610 mk -d4 modeli bi yardım edin yada çözüm yolu söyleyin be usta
  9. Scorpiw

4060 ti darboğaz yapmayacak intel işlemci

Ağalar 6 ay önce fiyat çok uygun olduğu için asus 4060Ti sistem aldım işlemci 13100 f di sonra upgrade ederim dedim darboğaz yapmayacak intel işlemci önerileri varmı?ve buna uygun saglam hava soğutma
Geri