Arama sonuçları: *

1. A

Rust twitch drop item satış

Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz degilmi
  2. A

Steam hesabım çalındı

Steam hesabım çalındı ve satılmaya başlanmış biriside 25 dolada almış napmam lazım yardım edin
  3. A

STEAM HESABIM ÇALINDI NE YAPACAĞIM?

bugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
  4. A

Rustta düşük fps alma

Bu forumu çok kez açtım ama istedigim cevabı alamadım rtx 4070 im r5 7500f im ve 16gb ramim var 60 70 fps alıyorum napmam lazım
  5. A

Rustta çok düşük fps alıyorum

Rust oyununda 50 60 fps alıyorum ekran kartım 4070 işlemcim r5 7500 f 16gb ramim var napmam lazım
  6. A

Rust isinli oyunda düşük fps alıyorum

Rust adlı oyunda 60 70 hatta bazen 40 50 fps leri görüyorum ve bu durumdan çok rahatsızım (4070 r5 7500f 16gb ram 750w psu)
  7. A

Garanti işlemleri için sorun olursa diye kanıt

Merhaba sistemimi garantiye gonderecegim herhangi bir sorun dahilinde kanıt için video yada fotograf çekmem gereken bisey varmidir mesela usb girisleri gonderdigimde çalisiyordu fakat geldiginde 1 i bozulmuşsa kanit olsun gibisinden
  8. A

Kargoyu nasil gonderecegim

Merhaba gaming gen tr den aldigim kasanin psudunda sorun var şuan bana eksiksiz bir şekilde ve korunakli bir sekilde gonderiniz yoksa teslim almayiz demişler korunakli derken nasil koruyacagim birde yurt ici kargoya soylemem icin bi kod verdiler sadece kodu soylesem adresi soylemeye gerek yok...
  9. A

Pc yük altinda kapaniyor

Pc de oyun oynarken bi anda kapandi açma tusuna bastim 2 3 dakka açilmadi sonra basinca açildi bunu 4 5 kez (minecraft ta bile) yaşadim bende OCCT testi yaptim sistem kendini 8. dakikada kapatti occt testinde ekran karti 75 i islemci 81 dereceyi gormustu rtx 4070 r5 7500f hydroK pro 750w psu var...
  10. A

OCCT testi yaparken pc kendini kapatti

merhaba the last of us oynsrken pc kendini kapatti geri actim bunu 3 kez yasadim occt testi yapayim dedim birinin soylemesiyle yaptim ve pc 8. dakkada kapandi ektan karti 75 dereceyi gordu islemci 81 oldu sıkıntı nedir
  11. A

The last of us part 1 oynarken pc aniden kapaniyor

Merhaba tlou 1 oynuyodum pc bi anda kapandi tuşuna bastim acilmadi prizi soktum tekrar taktim tusuna bastim açildi tekrar oyuna girdim bi süre sonra yine aynisini yaşadim bunu toplam 3 kez yaşadim islemci max 70 derece ekran kartida max 65 derece oluyor sizce sorun neyden kaynakli rtx 4070 r5...
  12. A

Pc oyun oynarken bi anda dondu kapandi ve bios ekrsni açildi ve biosta kaldı

RDR2 oynarken ekrsn bi anda takildi ve pc kapandi acildigindada bios ekranina atti buradanda çikilmiyor ciksamta tekrar biosa atiyor napmaliyim
  13. A

Elektrikler git gel yapti fan sesleri degisti

Valorant oynarken bi anda elektrikler gitti. 1 dakka icinde geri geldi sonra oyuna girdigimde normalde sessiz olan fanlar simdi biraz ses cikartmaya baslamisti bide çıkardığı ses çamaşır makinesinin donme sesine benziyor ama cok yuksek sesli degil oc yi yenidende baslattim ama hala aynı
  14. A

Pc oyunu cok yavas aciyor

sistemim hizli bir sistem 4070 ve r5 7500f var ama mesela valoranta girmek icin basiyorum 3 dakka sonra riot games ekrani geliyor uzun suruyor yani neden boyle oluyor?
  15. A

PC yi kac ayda bir temizlemeliyim

Kasa pc im var 4 aydir hic temizlemedim ne zaman temizliyim bide nası temizlemeliyim
  16. A

Pc yi nasil temizlemeliyim

Kasa pc im var 3 aydir hic temizlemedim nasil temizlemeliyim
  17. A

Furmark testi sonuclarim

ekran kartim Furmark testinde max 72 min 63 drc nasil degerler bunlar (galax rtx 4070)
  18. A

Pc min altinda birsuru bocek olusu var

kasa pc im yerde duruyor evde karinca vsr birsuru cogu onun altına gidioyr oluyorlar falan bilgisayarin icine girmezler dimi yada bir sorun olusturmazlar
  19. A

Kasamin icini nasil temizliyim

kasamin ici tozlandi nasil temizlemeliyim
  20. A

Pc yi kac ayda bir temizlemeliyi.

Pc yi kac ayda bir temizleyeyim
Geri