Arama sonuçları: *

1. C

CPU sıcaklığı ve kullanımı her zaman GPU dan daha fazla

Arkadaşlar kafayı yicem. RX 7800 XT ve Ryzen 5 7600'e sahibim. Ne yaparsam yapayım ayarları ne kadar yükseltirsem yükselteyim yükü ekran kartına veremiyorum CPU sıcaklığı ve kullanımı her zaman GPU'dan daha fazla oluyor. 1 gün öncesinde böyle bir durum yoktu her şey stabildi GPU sıcaklığı 55 SE...
  2. C

Vento VG20al kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 EVO sığar mı?

Arkadaşlar iyi günler. Aşağıdaki resimde gözüken sıvı soğutucum bozuldu ve yerine Thermalright Phantom Spirit 120 EVO almayı düşünüyorum ancak kasama sığar mı bunu bilmiyorum. Kasa modeli VG20al, anakartım ASUS Prime A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2, RAM'ler Corsair 16 GB Vengeance 5200MHz...
  3. C

RX 7800 XT sistemden çok yüksek seviyede ses geliyor

Arkadaşlar iyi günler kasayı açtığım gibi ve devamında ilk ses kaydındaki sesler geliyordu bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda bu ses sadece açılırken geldi ve masaüstüne geldiğinde ses kesildi. Bunun sebebi nedir sorun nedir? Bundan önce 3-5 gün önce de resimdeki hatayı, uyarıyı vermişti...
  4. C

AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti

Arkadaşlar tarayıcıda gezerken elektrikler gitti ve geri geldiğinde oyuna girdiğimde oyundan atıp bu hatayı verdi tekrar girdim denedim yine dondu ve kapandı oyun bu hatayı verdi. Mavi ekranda yedim Endişelenmeli miyim? Bu nedir? Sorun nedir?
Geri