Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

RDR 2'de GPU %100 Kullanılmıyor

Selamlar dostlar. Rdr 2 yi kısa süre önce bitirdim ve açık dünyada dolaşmaya başladım. Daha sonrasında oyuna tekrar girdiğimde oyun 10 15 fps civarında takılmaya devam etti. GPU kullanımı sürekli olarak değişiyor, bazen %30 bazen %50 bazen %15 bazen %99 oluyor. Fakat asla stabil değil ve...
  2. The Magma Boss

Bilgisayarın Geç Açılma Sorunu

Merhaba dostlar. Arkadaşım DA-Sistem 2'ye sahip. Bugün birlikte T6 Ultra montajı yaptık. Ve daha sonrasında bilgisayarı açtığımızda eskisi kadar hızlı açılmadığını, ortalama 20 saniyeyi bulduğunu farkettik. Bunun sebebi ne olabilir? Not: Montaj yaparken ramleri de çıkarttık. Ramden kaynaklı bir...
  3. The Magma Boss

Radeon Software Hatası

Merhabalar. Masaüstünde sağ tık yapıp radeon ayarlarına tıkladığımda bu uyarıyı alıyorum. İşlemcim R5 4600H. AMD'nin kendi sitesinden indirilecek bir şey göremedim işlemcim ile ilgili. Yardımcı olursanız sevinirim. @crazyreign @White Ravens
  4. The Magma Boss

Çözüldü✓ İkinci Depolama Alanı Kullanımı

Merhabalar. Bilgisayarıma içerisinde windows kurulu olan bir hdd bağladım. Bilgisayarı açtığımda tekrar SSD'den açıldı ve disk yönetimi bölümünden HDD'nin kendi verilerini sildim. Şu an 2 ayrı bölüm + Kurtarma bölümü gözüküyor. Sorum şu, ben bu hdd'yi nasıl tek bir bölüm haline getirebilirim...
  5. The Magma Boss

OCCT TEST SONUÇLARI DOĞRU MU?

Selamlar dostlar. Laptopumu bir ağır yük altına sokmak istedim. İşlemcim genellikle %100 yük altında oldu fakat gpu %30 35 yük altına girebildi. Değerleri alta bırakıyorum. İşlemci : Ryzen 5 4600H İşlemci genellikle 80 derecelerde takıldı fakat bir ara 96.5 olmuş, şaşırdım. Ekran kartı niçin...
Top Bottom