Arama sonuçları: *

1. Yusuf B.

PC ilk açıldığında CMD açılıp kapandı

PC yi açınca cmd den 3 tane sekme açıldı 2-3 saniye durup direk kapandılar. sebebi nedir ? son zamanlarda uygulama yüklemedim veya bir linke tıklamadım her zamanki gibi oyun
  2. Yusuf B.

Ram Yükseltme Sonrası PC'de olan değişiklikler normalmi ?

Merhaba akıtif olarak amd 3 1200Q ve 1050Ti ile 16GB Ram kullanıyorum. bi kaç hafta önce 8 di Ram, bi tane daha aldım 16 oldu. Bu 16 olduktan sonra pc daha iyi çalıştı falan evet ama sorun şu ki normalde 46 saniyede açılan pc 1 dakikada açılıyor artık. Ayrıca Ekran kartım %10 ve 37-43...
  3. Yusuf B.

PC ARKA FAN ÇATLAK-Çıkarıp Kullanabilirmiyim

Kasanın arkasındaki egzoz fanı çatladı, önceden vardı aşırı küçüktü sesten fark etmemiştim. Dahads büyümüş sanırım fark ediliyor. Bu arka fanını çıkarırsam yine kullanabilirmiyim yoksa aşırı ısınırmı? 1050Ti Amd 3 1200Q 8 Ram AŞIRI ISINIRMI? ACİL LÜTFEN
  4. Yusuf B.

Masaüstü PC Ethernet Kablosu sorunlu? yada soketi sorunlu

Çoğu zaman kendi kendine ışığı sönüyor ve geri geliyor bunu yazarken bile 4-5 kez oldu. neden ? nasıl çözülür, anakart soketiyle ilgili bir durummu ?
  5. Yusuf B.

Masaüstü PC internet sorunu, git gel yapıyor

8 yıldır masaüstü pc kullanıyorum. arkadaşlarla repo giriyoduk normal. internet bi anda gitti ve 3 5 saniyede geri geldi. bu olay 20 - 30 kez oldu, kablolarda bir sorun yok veya modemde. nasıl çözebilirim ? A320 Pro VH Plus ana kartı kullanıyorum şuana kadar sıkıntı çıkarmadı bios pili de sağlam
Geri