Arama sonuçları: *

1. L

Oyunlarda 2-3 saniyelik takılmalar

Valorant ve RDR2 oynarken, bazense direkt masaüstünde 2-3 saniyelik takılmalar yaşıyorum. Bu sırada ekran donuyor GPU ve CPU kullanımı 0 veya civarına iniyor ve ekran donukken klavye-mouse ile yaptığım hareketler ekran geri geldiğinde ekrana yansımış oluyor. NOT : Sıcaklıklar normal RDR2 de CPU...
  2. L

LatencyMON Yüksek gecikme

Son zamanlarda gerek masaüstünde gerek oyunlarda sık sık gecikme sorunu yaşıyorum. Ayrıca sistem yük altındayken sıvı soğutmanın radyatörü ciddi anlamda titriyor ve ses çıkartıyor, ayrıca yük altında cpu sıcaklığı 90 dereceyi görüyor Gecikme sorununa bir örnek vermek gerekirse : sekmeyi kapat...
  3. L

Sıvı soğutma titriyor ve CPU 90 dereceyi görüyor.

Yük altında sıvı soğutma titreme sesi çıkarıyor, titriyor ve işlemci 90 dereceyi ekran kartı 78-79 dereceyi görüyor. Sistem özellikleri : MSI PRO B650-S WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu DeepCool CC560 V2 700W 80+...
  4. L

GPU Kullanımı %0 a düşüyor ve oyun birkaç saniyeliğine donuyor.

Oyun oynarken 5-10 dakikada bir GPU kullanımım %10 un altına düşüyor, ekran kartı fanları hızlanıyor oyun 2-3 saniyeliğine(bazen daha uzun) donuyor ancak skypetan sesler gelmeye, ve benim sesim arkadaşlarıma gitmeye devam ediyor. Nasıl çözebilirim? NOT : Bu durum bu konuyu açarken bile oldu yani...
  5. L

RTX 4070S R7 7800x3D sistem Kernel Power 41 hatası veriyor

Merhaba. BIOS sürümüm dahil herşeyim güncel ancak bilgisayarımda bu hatanın yaygın belirtisi olan aniden yeniden başlama sorununu yaşamamama rağmen olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası alıyorum. Sistemim yaklaşık 6 aylık. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Sistem özelliklerim. MSI Pro...
  6. L

Oyunlarda GPU Kullanımında 2 saniyelik düşüş

Hazır sistem aldım. Son zamanlarda oyun oynarken oyunu oynatmayacak kadar sık bir şekilde Ekran kartı kullanımım %90 civarında seyrederken aniden %10 altına hatta bazen %0' a düşmekte, bununla birlikte İşlemci kullanımı da %10 altına düşmekte ve oyunda takılmalar olup fps 200'den 40 civarına...
Geri