Arama sonuçları: *

1. H

Sistem siyah ekran fan son hız

Merhaba arkadaşlar PC de oyuna girdiğimde kısa bir süre sonra fanlar son hız çalışıyor ve siyah ekran geliyor PC yi kapatmak zorun da kalıyorum bosta takılınca da uzun süre sonra oluyor Sistem 3060 ti r5600x 16 GB ram arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim gamingenden alınma PC getirin bakalım...
  2. H

mavi ekran hatası minidump dosyası

merhaba arkadaşlar sistemimde olan mavi ekran hatalarının minidump dosyasını paylaşıyorum lütfen bakıp yardımcı olabilecek varmı https://drive.google.com/file/d/18t_Eixfs4AbyE7-RMBre5vcMmM0V60Aw/view?usp=sharing
  3. H

siyah ekran sorunu yardım

acil yardım bilgisayar kullanırken biranda ses gidior kasa çalısıor ama siyah ekrana geçiyor sorun neyden kaynaklı olabilir
  4. H

Açılışta Siyah Ekran Sorunu

arkadaşlar pc acıyorum sorunsuz kullanıyorum ama bir anda siyah ekrana geçior pc bugun olmaya başladı 2 kere yaşadım bu sorunu neyden kaynaylı olabilir acil yardım lütfen
  5. H

kişisel bilgisayar yeniden başlatma sorunu

sürekli yapıyor bu hatayı neyden kaynaklanıyor çözümü nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz
  6. H

Çözüldü✓ amd yazılım

Sa arkadaşlar sapphire 5700 xt nitro var adrenalin 20.2.2 kullanıyordum stabil sorunsuz ancak suan açılmıyor sürümü güncellemeniz gerekmektedir diyor ama en son sürümde sorunlar yaşıyorum napmam gerekli ?
  7. H

5700 XT Nitro+ Driver güncelleme sonrası kasma sorunu

Arkadaşlar kasa topladım ekran kartım en son geldi rx5700 xt nitro driver sonrası kasma oluyor çözümü bilen varmı lütfen yardımcı olun
Top Bottom