Arama sonuçları: *

1. 4

Cpu %100 kullanımı, bilgisayar donup duruyor.

Beyler bilgisayar donup donup kapanıyo. Veya donuyo ben kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Az önce fc26 açıkken alt tab attım görev yöneticisinden baktım. chrome ve fc26 %100 cpu kullanımı diyordu. Ne yapmam gerekiyor? Problem ne olabilir?
  2. 4

Kaspersky bilgisayarı taradı, reset attı. Klavye-mouse çalışmıyor.

Kaspersky indirdim bilgisayarı tarattım, yeniden başlat dedim. Klavye mouse gitti. Işıkları yanıyor ama tık yok. Çıkar tak yaptım slot değiştirdim. Napıcam beyler
  3. 4

Pc bi anda donuyor, 5-10 saniye DIIIIT diye ses çıkarıp kapanıyor açılıyor

Neye göre kapandığını hiç anlamıyorum. Bazen lol oynarken bazen chromedayken bazen fifa oynarken. Böyle hatayla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözdünüz?
  4. 4

PC Donuyor, DIIIIIIIIIIT diye ses çıkarıp 5-10 saniye içinde reset atıyor

Beyler 1-2 haftada bir fifa oynarken bilgisayar bi anda donuyor. Donduktan sonra hoparlörden sadece dıııııııııııııt diye ses geliyo ve kendini resetliyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  5. 4

Kasa aldım, sıcaklıklar yüksek

https://www.itopya.com/the-vok-v-intel-core-i5-12400f-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr4-1tb-nv_h26782 Beyler bu kasayı aldım, format attım w10 home sl yükledim, armour creatyi yükledim bir şeyler güncelledi armour. Sıcaklıklar bu şekilde. Sizce de yüksek değil mi? Ne yapmam...
Geri