Arama sonuçları: *

1. M

Obs'de cam gibi yayın yapamıyorum?

İ3 12100f ve Rtx 3060 12gb kullanıyorum. Obs'de hangi ayarı yapsam bi bulanık çıkıyor ve ben cam gibi görüntü istiyorum. Şu an ki ayarlarım bu şekilde ne yapmalıyım?
  2. M

Hoparlörün jack girişini kasanın neresine takacağım?

Logitech z407 hoparlörüm var ve onun jack girişini kasanın neresine takacağım. + olarak arka taraftaki girişlere kulaklık takılı nasıl olacak?
  3. M

Windows operayı 2. masaüstünde açıyor?

Ben opera'yı açınca 2. masaüstünde açıyor. Kapatıyorum 1.'ye dönüyorum yine 2'de açıyor. Son zamanlarda oldu bu normalde böyle bir şey yoktu. Bunun çözümü var mı?
  4. M

Aux kablosunu pc'de nereye takacağım?

Logitech hoperlörün aux kablosunu bilgisayarda nereye takacağım 3 tane renkli giriş var?
  5. M

Video başlatınca duran, video durdurunca başlayan müzik nasıl yapılır?

İsteğim biraz değişik ama benim aradığım şey mesela müzik dinliyorum spotify'dan sonra youtube'den bir video başlattım müzik dursun, youtube'deki videoyu durdurunca müzik kendiliğinden devam etsin. Var mı böyle yapabileceğim bir şey?
  6. M

İşlemci mi, anakart mı, ram mi yüksetmeliyim

İşlemci olarak i3 1200f var, ve i5 12400f almayı düşünüyorum, Anakart olarak msi pro h610m-g var, asus prime a620m-e düşünüyorum, 16gb ram yerine 32gb ram almayı düşünüyorum. Bu üçünden hangisini yükselteyim?
Geri