Arama sonuçları: *

1. M

Ekran kartında bir sorun var !

ekran kartının modeli yazıyor zaten işlemci 5 5500 32 gb ram ve 650w psu var ve aylardır ekran kartı bu halde ve performansı çok etkiliyor sizce bunu nasıl çözerim
  2. M

Ekrana görüntü gelmiyor

Kasayı temizledim ve herşeyi eskisi gibi taktım ama görüntü gelmiyor, kulaklık ve mousea ışık geldi fanlar çalışıyor sadece klavyeye ışık gelmedi, bilgisayarın açma tuşuyla bilgisayarı açabiliyorum ama tekrar kapatamadım bende psunun tuşunu kapattım ve pc yi tekrar açtım yine de görüntü yok...
  3. M

Ekran Kartında bir sorun var (yardım edin lütfen)

Bilgisayarım son 1-2 haftadır normalde verdiği performanstan çok daha düşük performans veriyor örneğin normalde valorantta 280 ortalama fps veriyordu ancak şuan ortalama 200 fps( kısa süreliğine 300lere çıktığı ve 100lere düştüğü de oluyor ) veriyor. Bununla ilgili birçok nedeni kontrol ettim...
  4. M

Çözüldü✓ Kasanın ön fanları çalışmıyor

Yaklaşık 3 hafta önce toplama pc aldım ve ilk aldığımdan beri cpu fanı dışında kasanın kendi 4 fanı çalışmıyor. ısınma problemi olmadığı için çok takmamıştım ancak şuan rahatsız etmeye başladı. anakartın driverı ve bios baktığımda sistem fanları algılamış ancak çalıştıra bastığımda ne ışığı...
Geri