Arama sonuçları: *

1. YusufG06

Windows 10 Kurulum USB hazırlama

Arkadaşlar win 10 usb bellek hazırlayacağım direk usb yazdırmak mı yoksa iso dosyası kurup rufus la yazdırmak mı daha iyi ve aralarındaki farklar nelerdir
  2. YusufG06

AMD softwareyi açtığımda VCRUNTİME140 hatasını alıyorum

Amd softwareyi açarken bu hatayı alıyorum bütün c++ sürümlerini silip yükledim 2013 2015 2019 ama hala düzelmedi amd softwareyi 2 kere silip yükledim yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevnirim
  3. YusufG06

AMD Software msvcp140_1.dll hatası

Arkadaşlar yeni 22.6.1 güncellemesi geldi yapıyım dedim yaparken böyle bir hata aldım 2 kere amd softwarei silip yükledim ama hala aynı hataları alıyorum program açlılmıyor ve hiçbir yazılım güncellemesi yapmamışım gibi görüyor ayrıca bilgisayarı açtığımda amd software launcherr runtime hatası...
  4. YusufG06

Windows 11 nasıl kurulur ?

Arkadaşlar windows 11le ilgili 2 sorum var 1) Usbye kurarken microsoftan indirdikten sonra bir usbye kurma var bide iso olarak indirme var hangisi daha mantıklı ve aralarındaki fark ne 2) Tpm 2.0 dışında yapılması gereken başka ayar var mı ?
  5. YusufG06

Windows 11 temiz kurulum

Arkadaşlar ben windows 11i usbye kurcam ama windowsun sayfasında kurarken direk usbye kurma ve iso dosyası olarak 2 farklı kurulum var bu ikisinin farkı ne ? 2. sorum tpm 2.0 dan başka yapılması gereken bir ayar var mı?
  6. YusufG06

Trojan virüsünden kurtulma

Format atarak trojandan kurtulabilirmiyim eğer olmazsa başka ne tür yöntemler var
  7. YusufG06

Bilgisayara format atarsam oyun savelerim gider mi?

Arkadaşlar bilgisayara format atmam gerek gta 5 savem yüzde 60 a kadar geldi savem gider mi? oyun orijinal
  8. YusufG06

Format atarsam oyun savelerim gider mi?

Arkadaşlar bilgisayara format atmam gerekiyor gta v savelerim gider mi epic gameste gtav
  9. YusufG06

Bilgisayar açılıyor ama ışıkları kapanmıyor

Bilgisayarı kapattığım halde işlemci ve bilgisayarın diğer ışıkları yanmaya devam ediyor sorunu nedir
  10. YusufG06

Güç seçenekleri AMD High Performance vs Yüksek performans

Arkadaşlar Amd high performans mı yüksek performans mı daha iyi
  11. YusufG06

PC REST SORUNU

Bilgisayar oyun oynarken birden rest atıyor nedeni nedir acaba psu yetersiz geliyor olabilir mi
Geri