Arama sonuçları: *

1. I

2ci mönitör fps düşüşü

merhaba arkadaşlar 1 ay önce monitör aldım yeni diğeride 60 hz 1ms 2ci mönitöre yapayım dedim ama onuda çalıştırığımda fps düşüşü yiyorum acaba ryzen5 7600 ün grafik kartına bağlasam üstünde hava soğutma var güzel thermalright ın acaba fps droplarım düşermi 2ci erkanda sadece video felan...
  2. I

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

arkadaşlar merhaba az önce ssd taktım ve çevrimiçi yaptığımda 250mblık kısmı yeni disk oluştur yapabilirken mavi kısım ise hiçbir şekilde tuş çıkmıyor ve yapamıyorum
  3. I

SSD Depoalama hatası

arkadaşlar torrent ile iso dosyası indirdim winrar ile çıkartıyorudm D yi seçtim ama gitmiş C ye çıkartmış oyunumu ve yarıda durmuş diskimde 20gb yer vardı şuan 0 gb yer var ve yüklediği kadarı olan dosyaları bulamıyorum çıldırıcam oyun fiyatlar 2000tl iken başka çarede kalmıyor.... yardımcı...
  4. I

RTX 4060 a i i7-7700 işlemci darboğazı

Önceden kullanmış olduğum i7700 gtx1050ti lı sistemin gtx1050ti bozuldu ve bende rtx4060 serisi ekran kartı alıp yerleştiridim ürünü aldığım yerdeki arkadaşlar darboğaz yersin fakat çok bi sıkıntı olmaz dediler ama çok darboğaz yiyorum sanırsam tamda anlayamadım ekran kartındamı sıkıntı var...
Geri